kamos ma tyhle http://www.louis.de/_30ad2f220b8bc413636f94eedb799c7aaa/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=860&list_total=46&anzeige=0&page=1&artnr_gr=208730 nejsou celokevlarovy ale spadl uz a vpohode
zajímavé i vtom černém..hlavně i cena je spokojenej??Mě se zamlouvaj tyto ale ta cena je šílená..
http://eshopbmw.com/bmw/bmw-motorrad/kalhoty-city-2-denim-modre-4.html
tom3
Jj, Dragginy od pani Evy, velmi dobra kvalita.
Skvelej vyber, barev,strihu i velikost skladem, vstricnost pri reklamaci, resp. vymena kus za kus atd, atd. Mame oba i se zenou a vrele doporucuju.
Btw, ja dodnes jiny kalhoty (hlavne kvuli nedostatecnejm dylkam "normalnich motokalhot" a tomu, ze je mi furt vedro) na moto ani nemam
V pripade potreby pridavam krosovy chranice.
Navic jezdim denne do prace, takze jeansy jsou proste povinnost. Nedokazal by si to bez nich predstavit.
Upravil morabo dne 29.03.2012 23:03
Maiali nel Fango!
které konkrétně máte,mají i černé??Nějak jsem se tam poředně nezorientoval.Taky jsem dlouhej jak tejden..Jde o to že když je teplo a nejedu daleko tak je to určitě praktičtější si myslím..
tom3
V případě zájmu mam velice velice šikovnou krejčí i "švadlenu" v jednom. Je to moje švagrová. Má nějaký "vlastní" rukavice, trochu se čeká na patent či co, nechci mystifikovat a nechci to ani dávat do komerční nabídky, protože to tam podle mě nepatří, ještě se nic neprodává... Ale kdyby někdo potřeboval něco přešít, prodloužit, zkrátit nebo upravit střih, určitě se domluvíte. Umí nejen pro pány
Jj, Dragginy od pani Evy, velmi dobra kvalita.
Skvelej vyber, barev,strihu i velikost skladem, vstricnost pri reklamaci, resp. vymena kus za kus atd, atd. Mame oba i se zenou a vrele doporucuju.
Btw, ja dodnes jiny kalhoty (hlavne kvuli nedostatecnejm dylkam "normalnich motokalhot" a tomu, ze je mi furt vedro) na moto ani nemam
V pripade potreby pridavam krosovy chranice.
Navic jezdim denne do prace, takze jeansy jsou proste povinnost. Nedokazal by si to bez nich predstavit.
Mám je taky, jsou pohodlný, perfektně ušitý a hlavně, daj se opravdu objednat dlouhý. Šijou to Kiwi, takže to trochu trvá ( ty prodloužený), ale jsem moc spokojenej. A v testech pokud vím obstály velmi dobře. A jak píšeš, paní Eva velice ochotná a pohodová
tomaspelant napsal:
které konkrétně máte,mají i černé??Nějak jsem se tam poředně nezorientoval.Taky jsem dlouhej jak tejden..Jde o to že když je teplo a nejedu daleko tak je to určitě praktičtější si myslím..
Mám tyhle: http://www.sensor...s-traffic/ už minimálně pět a můžu jen doporučit. Ve vedru větraj a nemám blbej pocit,že jedu bez ochrany v obyč civilních kalhotech. Naopak když slezeš z motorky,tak nevypadáš jako kosmonaut třeba při prohlídce zámku.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Mám taky Dragginy, asi typ Traffic. Spokojenost.
Koukám ale i po něčem s chrániči - líbí se mi ty BMW Denim...
Upravil buboGS dne 30.03.2012 09:07
BMW GS = stroj na radost
mam uz druhy dziny od Alpinestars.. neni to kevlar, ale snad by mely vydrzet... nicmene bez chranicu mam fakt megastrach.
Uz jenom cas od casu kdyz dostanu sutrakem, klackem, dratem do holene...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xljanek napsal:
Ja pouzivam od BMW jsou super a hlavne maji dobre chranice
no ale jsou dost teply, ne?
17 cm
Ja poridil tyhle: http://www.m-b-w....-jeans/179 ...a spokojenost.
Dokoupil jsem si rovnou chranice do kolen (ve stejnem obchode), daji se tam dat i na boky. Podsiti je na kolenou, zadku a bocich stehen. Maji trosku nizsi pas.
Upravil alesvagner dne 30.03.2012 13:30
Ja pouzivam od BMW jsou super a hlavne maji dobre chranice
no ale jsou dost teply, ne?
Já nosím tepláky,(od Vietnamců)netáhnou mě na koulích a jsou levné.
pockej, ale ja se bavim o hadrech na moto, ne do kostela
17 cm