Ahoj rad bych se poradil s problemem na nasem GS. Jedna se o 650 r.v.2005 najeto 65tis. Zniceho nic za jizdy v lehcim offroadu se na tachometru objevily pomlcky ----- a pak se veskere km vynulovaly. Cele pocitadlo jelo zase od nuly. Od te doby pri kazdem vypnuti a zapnuti klicku pravidelne naskakuje pocet km 0. Rad bych se zeptal jestli jste se s tim uz nekdo setkal nebo nevite jestli je v tachu nejake baterie, ktera se mohla porouchat?
Diky moc za info. Michal
Japanese GAME OVER
Jo tak to už ti víc neporadím. Logicky to bude něco v budíkách, co drží paměť, ale kde to hledat, jak to vypadá, to bohužel nevím. Zkus pohledat, jestli nenajdeš nějaké schéma.
Kdyz se nuluji kilometry, tak bych nerekl, ze to bude neco v budikach, spis v ridici jednotce. Zacal bych zkotrolovanim veskerych kabelu i tam. Ale kilometry se nenuluji ani pri odpojeni akumulatoru, takze bych se bal nejake zasadnejsi zavady na ridici jednotce.
Tak je to v tachu, zkusili jsme tam kamosuv tacho a ten makal v pohode. Nevite nekdo jestli je mozne tam dat ze starsiho modelu rv2002? Nebo jestli bych mohl pouzit z neho nejaky ten vadny dil. Jeden se mi totiz vali doma v cechach. Nemate nahodou nekdo nejake schema? Diky moc
Japanese GAME OVER
starší typ se tam dát nedá,nebude fungovat,musí být s dvojsvíce od 04 výše,kdyb si chtěl tak mám jeden volný cena 3500,-kč,ma najeto cca 6500 km,za funkčnost ručím.
"Žij svůj sen"
tak me tenhle problem taky dostihnul (rocnik 2006, najeto 43k). byl by nekdo ochotnej zkusit pripojit svoji pristrojovku na moji moto, abych overil ze je to chyba v me pristrojovce?
crinos napsal:
tak me tenhle problem taky dostihnul (rocnik 2006, najeto 43k). byl by nekdo ochotnej zkusit pripojit svoji pristrojovku na moji moto, abych overil ze je to chyba v me pristrojovce?
Já bych ochotnej i byl. Přístrojovku stejně plánuju vyndávat (už léta) kvůli úpravě kontrolky blinkrů. Časově jsem na tom ale dost blbě, jak na to spěcháš?
crinos napsal:
Já bych ochotnej i byl. Přístrojovku stejně plánuju vyndávat (už léta) kvůli úpravě kontrolky blinkrů. Časově jsem na tom ale dost blbě, jak na to spěcháš?
zitra jedu do rumunska, a v brnisku budu 3.zari. Kdyby to slo behem pristiho mesice, tak by to bylo super!
Jinak netusite nekdo jak to je s nefunkcnim pocitadlem a STK? Ceka me pristi mesic...
Tak jsem se vratil z rumunska...Po cca 500km od vycisteni a preletovani pristrojovky, se odometr s dennim pocitadlem prestal po vypnuti nulovat. Behem dovoleny se mi vsak odo vynulovalo asi 2x, behem jizdy.
Abych doplnil co se s pristrojovkou vlastne deje:
Obcas se projevuje zaseknuti rucicek. Sem tam se resetuji hodiny. Parkrat se stalo, ze se zobrazil na hodinach retezec "--:--". Sporadicky se rozsiviti rezerva, ikdyz mam natankovano. Prestalo svitit podsviceni budiku. Parkrat jsem zaregistoval, ze pristrojovka zhasla uplne (spadla rychlost i otacky na 0, zhaslo pocitadlo i budiky), avsak zdalo se, ze kontrolky funguji.
Zacinam mit silny podezreni na kabely. Zvlast po tom, co jsem mel 2 dny problem se startovanim. Ten pak pominul. Otocil jsem klickem, zmacknul starter, a nic. Vzdy se to vyresilo zkousenim kombinaci vypnuti/zapnuti zapalovani, vyklopit/zaklopit policajta, pripadne otocit klickem on => off => on
Upravil crinos dne 02.09.2017 09:41