nA HLAVNÍ NIKDE A NA PŘÍDAVNÝ POD PRAVÝM PLASTEM KDYŽ NANÍ SEDÍŠ JSOU VIDĚT KDYŽ SE KOUKNEŠ ODSPODA POD ZOBÁKEM V TAKOVÉ 4X 4 cm krabičce
Upravil servisak dne 26.05.2012 11:34
... servis a diagnostika BMW Motorrad
pak mam problém, včera mi před zraky inspektora na STK praskla žárovka potkávaček, protože po vymontování se zdála ok, mylsel jsem, že to budou pojistky. teď jsem namontoval novou a hned po otočení klíčkem praskla. mám tu motorku 2 roky a nikdy jsem tenhle problém neměl. máš představu v čem by to mohlo být? díky
4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.
A nesáhl jsi na sklo? je tam blbej přístup tak jestli jsi se náhodou neumákl.. Ale je divný světlo na 12 svítí až po nastartování
... servis a diagnostika BMW Motorrad
nesáhl, sklo bylo do poslední chvíle zabalený. navíc přesně takhle praskla včera. hned po otočení klíčkem... jsem z toho na nervy, za chvíly mám jet na vyjížďku
je to podobný jako jsem popisoval tady http://www.bmwgs....d_id=14494 po vyndání klíčku dál svítila světla. Mrkni se pod spínací skříňku, úplně dospod odkud vedou kabely a zkus jestli blok s mikrospínačema není vypadlej nebo volnej. Drží jen na packách, takže zatlačit nahoru a zacvakne. Neříká že je to stopro ono ( hlavně to prdnutí lampy je divný), ale pokud ti to samo svítí jen po otočení klíčkem, mohlo by to být tam...
A ta žárovka je opravdu prasklá? Neblikla jenom?
Upravil kaca dne 26.05.2012 13:33
je to opravdu záhada, ta žárovka blikne, ale prasklá nevypadá, proto jsem si nejdřív myslel, že to budou pojistky...
kdeže přesně najdu tu spínací skříňku?
díky
Je to druhá strana spínací skříňky od klíčů. Takže na brejlích řidítek Mrkni na ní zespodu od kola, je tam kabelovej svazek. Ten co je níž jde od spínačového bloku zapalování, ten jsem měl vypadlý. Ten co je výš je od kroužku imobilizéru, o něj nejde.