Vozíte někdo na bmw boční tašky? A pokud jo, máte nějak upravený k čemu to přichytnete? Nebo to jen přehodíte přes sedačku a děj se vůle Boží?
Když to přehodíte, nespálí se to o výfuk? Ony ty perforovaný plechy co sou na výfukách jsou při jízdě docela teplý, tak aby se mi to nepřiškvařilo.
Mám boční tašky Ortlieb, asi jedinné na trhu skutečně vodotěsné. Pod ně jsem nechal udělat na míru přesně podle velikosti brašny opěrný rámeček, který je drží v té správné poloze
Máš dost vysoko koncovky, jen tak přehodit bych se je ve Tvém případě dost bál...Touratech dělá tašky taky přes nosič na kufr, takže bych to řešil nějak podobně...pokud nechceš vozit boční kufry
Zdar, boční tašky sice nevozím moc často, přeci jen jsem si pořídil držáky kufrů Hepco&Becker a přikurtuju je k držáku a nehrozí eventuelní připálení.
http://www.louis.de/_4080dac51e3637cb89867d22f7bb7b2ad7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=510&wgr=230&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=100245
Já vozim ne tedy tašky, ale orig BMW kufry co se na 650 ku GS dělaly a celkem v pohodě
Je to přichcený na nakový čep, který je přišroubovaný do rámu a vyčnívá na levé i pravé straně motorky nad napisem F 650 GS-> za to se to připevní a zamkne. Celé se zavěsí za takový držák, který je pod výfukem.
Upravil tora dne 27.05.2008 21:02