V rámci testování nových Continental ContiEscape jsme s kolegou vyrazily na nedělní všehochuť (silnice,polňačky...).Najeto parádních 300km. A nejlepší enduro vložka (podél výcvik. prostoru Libavá z Hrubé vody do Jívové) s asi pěti broděním. Pneu obstály,malý hrošík taky a ani Pegaso se nenechalo zahanbit. Inu Rotax.... :-). Akorát mohlo být víc fotek.
Mikes přiložený následující obrázek:
Není to špatné,ale na Tourancky nemají. Zdá se mi,že jsou o dost tvrdší (je fakt,že jsem Tourancky musel měnit po 10t km). Myslím,že je to takový rozumný kompromis mezi Tourance a TKC... A navíc ta cena... :-) No,nekupte to,když je to tak levný...
Mikes
Nově s KTM... :-)
Dílem z pohodlnosti a lenosti, trochu ze zvědavosti a původně jsem si myslel, že i z blbosti jsem na svém GSA1150 nechal obuté Michelin Anakee na právě dokončenou bleskouvou cestu po Rumunských horách (3.5 tis km za šest dní) .
S vyjímkou mokrých šutrů a kořenů pneu držely na všech možných površích lépe, než jsem očekával. Taky mi to nedalo a otestoval jsem je i v bahně na břehu upuštěné přehradní nádrže v horách.