Kdo by jel na slovensko, termin tato nedele až uterý.. cíl Liptovský Mikuláš a okolí... termín lze posunout... NOrmální cestovní rychlost.. žádný kvalty.
VojtechPolicky napsal:
Kdo by jel na slovensko, termin tato nedele až uterý.. cíl Liptovský Mikuláš a okolí... termín lze posunout... NOrmální cestovní rychlost.. žádný kvalty.
Jel bych ale nemám za co!!!!!Mám to tam kosek ale tět jsem totál v -minusu,nevíte někdo o brigáde tady v okolí Třince?
Taky jsme bez financi.. ale sehnal jsme ubytko v braku.. za 13 ecek.. konecna cena... takže 13 ecek ubytko jidlo mam svoje... večeře na mistě snídaně taky... takže jenom benzín a 650 nežere.. pokud se vejdu celkove do 2000 jsme spokojenej... moje první a poslední dovolená v tomhle roce
Letos plánujem jet na Slovensko na našich veteránech (Jawa, ČZ), asi na týden. Chci se zeptat nevíte někdo o nějaký pěkný offroadový trase (v rámci našich strojů jen nějaká šotolinka) a pokud možno legálně, nebo pololegálně
Termín není dobrý, jinak trasa dobrá. Čičmany - nádhera. Jel jsem to minulý rok na haluškové závody u Ružomberka a gulášové závody v Donovalech. Tam jsme zůstali na noc a pak Tatry, Štrbské pleso a spodem zase zpět na Donovaly. Třetí den návrat domů.