čaute teď jsem v televizi viděl druhy díl tohoto cestovani nekoukal jste někdo v minulosti jestli to stojí za kouknutí ? Podle ukázek by to mohlo být dobré
Upravil shadowGS dne 08.11.2012 20:22
Koukal jsem se na to nedávno a je to parádní, úplně mě to vybudilo taky něco udělat podobnýho Rozhodně doporučuji se na to podívat! A ještě udělali jeden cestopis, Long way down. to je cesta do Afriky. Long way round je na 1150GSA a Long way down je na 1200GSA + si tam zahrálo malou roli F650GS
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
shadowGS napsal:
čaute teď jsem v televizi viděl druhy díl tohoto cestovani nekoukal jste někdo v minulosti jestli to stojí za kouknutí ? Podle ukázek by to mohlo být dobré
Jo, zkoukni to celý. Mám to sosnuté. Někdo to kritizuje, ale za mě slušný. Pro začátečníky určitě.
a nebo pokud rozumíte angličtině, tak na youtube najdete všechny díly, většinou každej díl rozloženej na dvě až tři části
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
určitě to myslel a já taky tak že se určitě ozvou stáří cestovatelé kteří budou pomlouvat že měli doprovodné vozidlo, tým a takový věci [/quote]
Přesně tak. Slyšel jsem takové komentáře, že to bylo pro mnohé zkušenější cestovatele až moc "televizně" laděné. Že to až takové dobrodružství nebylo, když měli zázemí jako prase. Ale mě to třeba zaujalo a líbilo se mi to.
určitě to myslel a já taky tak že se určitě ozvou stáří cestovatelé kteří budou pomlouvat že měli doprovodné vozidlo, tým a takový věci
Přesně tak. Slyšel jsem takové komentáře, že to bylo pro mnohé zkušenější cestovatele až moc "televizně" laděné. Že to až takové dobrodružství nebylo, když měli zázemí jako prase. Ale mě to třeba zaujalo a líbilo se mi to.[/quote]
Ani se nedivím....Ty prý také potřebuješ vozidlo(ne doprovodné)
Já si to dvojDVD koupil v roce 2006 a strávil jsem na ním několik zim. Podle mne je to pěkně udělané, úžasně to popularizuje cestování na motorkách a je mi fuk kolik měl tým členů a v kolika jeli autech, i tak to dobrodružství určitě bylo. Pokud někdo cestuje bez auta či sám, podává určitě větší výkon, což ale nesnižuje expedici Long Way Round. Spíš se lehce usmívám nad napodobeninami a dalšími cestami "celebrit" (strašný slovo ve spojitosti s hercem či zpěvákem) jako Tomáš Kocanda, Noid, Fanánek a Zounar (a chystají se další), čímž nechci jakkoliv snižovat i jejich výkon, byť to už považuji za normální mototuristiku.... Ale Fanánkova píseň o Rumunsku nemá chybu, letos nás tam denně provázela:-)
Stahujem to už druhy den a furt sa mi to je be vždy to stiahne tak 30-50MB a jeb a zase od začiatku. Za dva dni 2 diely je dost bieda, radšej by som kupil DVD-ko pokial by bolo v češčine.
Upravil JRM66 dne 08.11.2012 20:17
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Stahujem to už druhy den a furt sa mi to je be vždy to stiahne tak 30-50MB a jeb a zase od začiatku. Za dva dni 2 diely je dost bieda, radšej by som kupil DVD-ko pokial by bolo v češčine.
já to stáhnul komplet asi osm dílů na uložto asi za půl hodky je to dobrý
na youtube máš 8 dílů v češtině
jo vlastně No jestli se chces jen podívat, já to chtěl na dvd
shadowGS> LWR mám a má dílů 10. Osm je málo...to jsem měl taky a letělo to do koše. Byla to osekaná verze, kterou vysílal Explorer či co to bylo za Týví. Teď mám soslou tu verzi co momentálně běží na Coolu
Stáhnul jsem i LWD a k tomu někde jinde Titly. Když si to pustím, tak k tomu musím ještě oupnout ty titulky...je to kapičku zdlouhavý, ale jde to. Má to jen 6 dílů, ale zato hodinovejch.
Upravil Stewe dne 08.11.2012 21:04
GSA 1250 Rallye 2024
Mardock> myslím, že v každým dílu chybí něco. V prvním nejni jak jezdí na Tenerkách v Austrálii a USA je hodně vojebaná. 10. díl je "rok poté"
GSA 1250 Rallye 2024