Během sezony mi přestal svítit tachák.Já bláhovec jsem si myslel že tam jsou žárovičky.Nastalo období oprav tak jsem to rozdělal.Ručička je coby světlovod a prosvětluje ji LED pod motorkem či voltmetrem co hejbá s rafičkou.Ta je OK.Ciferník osvětlují 4 LED v provedení SMD na takovém pružném tišťáku a pouze dvě občas slabě žhnou.Tu zásuvečku tišťáku jsem měl odpojenou a koroze není.Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost nebo aspoň tip na ten světlo pásek čí borce kterej to SMD LED umí opravit a napájet.Dík za případné rady.kopa60
Mam nato jednoho super pana pokud mas zajem poskladej to a posles mi to a ja ti to zaridim... vic po telefonu neho pm
... servis a diagnostika BMW Motorrad
tak tak jak píše Waltr snmač je vedle diody na alarm. mužeš si to i zkusit i bez nastartování. zapni klíček a prstem to zakrej a uvidíš jak se bude rozsvědcet
servisak přiložený následující obrázek:
[62.66Kb]
Upravil servisak dne 03.11.2012 07:57
Ne nezkoušel muselo by se dát jiný ty SMD diody a nevím jak by to vypadalo přes tu plaketu.
Ale zeptat se ho nato mužu , povezu mu jeden na opravu.
Upravil servisak dne 07.11.2012 18:42
servisak napsal:
Ne nezkoušel muselo by se dát jiný ty SMD diody a nevím jak by to vypadalo přes tu plaketu.
Zkus se zeptat jestli jde změnit podsvícení i displeje.Případně označení a hodnoty těch SMD diod.
servisak napsal:
Zkus se zeptat jestli jde změnit podsvícení i displeje.Případně označení a hodnoty těch SMD diod.
Tak jsem se ptal na ten podsvit a prej noo problémo jde to
Upravil servisak dne 10.11.2012 20:54
servisak napsal:
Tak jsem se ptal na ten podsvit a prej noo problémo jde to
Jo,tak to je super,že to jde.Škoda,že jsi nezjistil označení a hodnotu těch SMD diod.Přeletování bych zvládl,ale asi frajer nechce přijít o kšeft,že?Za kolik by mi udělal červené podsvícení?
Hele on by mi to řekl ale popravdě mě to nezajíma mě to , jsem rád že mi ty vejmrdy dělá. počkej v uterý mam mít hotovou palubku tak uvidím. já nevím jak to ale bude vypadat přes tu plaketu
servisak napsal:
Hele on by mi to řekl ale popravdě mě to nezajíma mě to , jsem rád že mi ty vejmrdy dělá. počkej v uterý mam mít hotovou palubku tak uvidím. já nevím jak to ale bude vypadat přes tu plaketu
Plaketu neřeš.Mám bílou a světlo nepropustnou.Svítí mi vlastně jen ty ručičky.Čeho se obávám je jen ten displej.