Jen by mě zajímal,o dá se někde jinde než v Auteku a u Bychla koupit něco na GS 1200?
Např vnitřek kardanu?
Třeba někde jako na vrakovišti?
Byl jsem u Bychla a chtěj za to 12.400 kč, je to jen vcelku, nedá se koupit křížový kloub, je to jeden kus.
Dá se pak eventuelně vyndat ten kus ven bez nějaké demontáže třeba kyvného ramena a nedělal to někdo???
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
No já nevím co to mu je sonduju a včera u mě byl kamarád co má servis na auta a povídal, že zvuk podle něj nejde z převodovky, ale z prvního křížovýho kloubu na kardanu od převodovky, a že to je stejnej zvuk jako když se to podělá u auta v někde v nápravě.
Tak se ptám a dělám si takovej obrázek co a jak.
Jsem vcelku takovej bezradnej, protože nevím kam to dát, aby to prohlídli a pak čekám až se vrátí Bob z dovolený, aby se k tomu taky vyjádřil a tak se do toho nechci pouštět, ale čas kvapí a v červenci mám jet na tom do Toskánska. Docela mě to drtí, protože mám takový období kdy na co šáhnu to se poondí a jediné co mě v tuto dobu baví a dělalo radost byla motorka a ta teď stojí tiše v koutě.
Nemám rád, když s problémem nemůžu nic dělat, to je nejhorší, protože, když najdu řešení, tak pak už je to v pohodě.
insorto
Baltazar napsal:
No já nevím co to mu je sonduju a včera u mě byl kamarád co má servis na auta a povídal, že zvuk podle něj nejde z převodovky, ale z prvního křížovýho kloubu na kardanu od převodovky, a že to je stejnej zvuk jako když se to podělá u auta v někde v nápravě.
Tak se ptám a dělám si takovej obrázek co a jak.
Jsem vcelku takovej bezradnej, protože nevím kam to dát, aby to prohlídli a pak čekám až se vrátí Bob z dovolený, aby se k tomu taky vyjádřil a tak se do toho nechci pouštět, ale čas kvapí a v červenci mám jet na tom do Toskánska. Docela mě to drtí, protože mám takový období kdy na co šáhnu to se poondí a jediné co mě v tuto dobu baví a dělalo radost byla motorka a ta teď stojí tiše v koutě.
Nemám rád, když s problémem nemůžu nic dělat, to je nejhorší, protože, když najdu řešení, tak pak už je to v pohodě.
Když jsi z Mělníku,tak proč se nestavíš u Pepy Janáčka-MOTO JJ? Ten se zabývá dovozem bouraných moto a prodejem dílů z nich.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Moto JJ ????? To je ta firma, co prodává to vyvoněné Adventure v matové úpravě, které koupili v Německu za 85tis. a teď mu přestříkali nádrž a zobák a je za 195tis.?!?!?! Tak jestli takhle prodávají i náhradní díly, tak by mohl Baltazar za pár km dělat kardan znovu... sorry
KTM 1190 Adventure R
shimanski napsal:
Moto JJ ????? To je ta firma, co prodává to vyvoněné Adventure v matové úpravě, které koupili v Německu za 85tis. a teď mu přestříkali nádrž a zobák a je za 195tis.?!?!?! Tak jestli takhle prodávají i náhradní díly, tak by mohl Baltazar za pár km dělat kardan znovu... sorry
Chtěl jsem mu jen poradit když je z toho v prdeli a má to u huby.
Já nevim jak to provozuje Pepa. Jen jsem řek ať se tam podívá. Na kříži je snad poznat jestli je celej,nebo ne. A vůli pozná snad taky každej. Nemusí přeci hned nakupovat.
BMW R1200GS
Ok, to nebylo nic proti tobě, chápu, že jsi to myslel dobře, já jen, že od té doby, co udělali tuhle habaďůru s touhle motorkou (mimochodem ještě pořád ji nabízejí za těch 195?!?!) tak si o téhle firmě myslím své... škoda, že tu není zvracející smajlík...
KTM 1190 Adventure R
shimanski napsal:
Ok, to nebylo nic proti tobě, chápu, že jsi to myslel dobře, já jen, že od té doby, co udělali tuhle habaďůru s touhle motorkou (mimochodem ještě pořád ji nabízejí za těch 195?!?!) tak si o téhle firmě myslím své... škoda, že tu není zvracející smajlík...
Já to taky nebral jako že je to proti mně.
Jen,že nevim jak to tam chodí a kdo ví jak to s tou motorkou bylo. Třeba je to jinak. Těžko říct.
Každopádně o nich vím,že tam lidi a i firmy jezděj pro díly.
Upravil BIGR dne 13.06.2008 19:32
BMW R1200GS
MotoJJ znám je to banda šmejdů co prodávaj strašný jebky, často složený i z více kusů, jako nebouraný.
možná však by ten díl mohl bejt zrovna dobrej bo zadky motorek bývaj po bouračce celkem dobrý
insorto
Baltazar napsal:
MotoJJ znám je to banda šmejdů co prodávaj strašný jebky, často složený i z více kusů, jako nebouraný.
možná však by ten díl mohl bejt zrovna dobrej bo zadky motorek bývaj po bouračce celkem dobrý
...počkej na Boba,podle mě je to dost zásadní koupit motku po 30 tis. inspekci a mít s ní takovýhle trable,bylo to už pravděpodobně načatý a on by měl jako správný čestný dovozce-samuraj chopit věc alespoň částečně do svých rukou....za vstřícný přístup ho tady pak bude čekat oslavná kampaň