To by si sem mel dat ten BOB,jedinej tady porad inzeruje masiny na kterych videlava,tak aspon nejak by prispel(ani by ho to nezabilo,je to spis gesto),na jinejch servrech za komercni inzeraty se taky musi platit.
Ono je to strašně těžké porovnávat co je a co není reklama. Vždyť už jen propagace motorek je reklamou, to že si zde předáváme zkušenosti s doplňky apod. je také reklama.
Reklama se zde nabízí pro případné zájemce, každý takovýto web by měl mít tuto možnost. Jsem rád, za přijetí reklamy AdSense, která snad zaplatí základní provoz webu, tj. webhosting a platbu za doménu. Zatím to jde jen z mé kapsy. V případě dalších peněz, by se rozdělily mezi redaktory nebo by se za ně koupily nějaké drobnosti pro propagaci webu, např. zaslání článku nebo, aby samolepky byly zdarma.
Když to vezmu, tak stejně z reklamy a provozu toho webu nikdy nebudou nějaké větší peníze a nikdy to nebylo ani cílem. Vše je děláno opravdu jen z fandovství k motorkám BMW GS. Třeba samolepky se podařilo sehnat Swatovi za 8 Kč a za 8 Kč se prodávali. Kvalitní trika se Bohušovi povedlo sehnat za 200 Kč a za 200 Kč se prodávají. Myslím, že nikdo na tomto ani nechce vydělávat.
Jinak Miloši teď jsem přidal na náš web nový odkaz na expedici... pojedou tam i BMW GS a opět tam budu dávat aktuální SMS z cesty...
(jo a taky to dělám z nadšenství a provoz webu platím zcela ze své kapsy - a toho času o tom se nemá cenu ani zmiňovat co?!)
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Byly rozšířeny možnosti reklamy a byla doplněna možnost zobrazení reklamních FLASH bannerů. Podrobné podmínky jsou v častých dotazech zde: http://www.bmwgs....p?cat_id=7.
Mě tam skočí - Invelt akční nabídka a nějaký dotazník. Dál jsem to nezkoušel.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Zkoušel jsem to na více počítačích a na různých prohlížečích a nenastal u mě žádný problém. Zkus všechno pozavírat a resetnout PC. Jinak je tam standardní kód pro flash soubory.
Milos napsal:
Pošli odkaz, kde se to zobrazuje a jestli se jedná o reklamu seznamu nebo googlu.
Dnes to na mě vyskakovalo dole pod diskusí ve vláknu "Kolik jste najeli nejvíce km v kuse?" - už to tam ale není, takže bohužel žádné upřesnění nepošlu. Vím ale určitě, že to nebyl agent KTM , ale spíš maskovaný agent KSČ!
Další volby mají být až za 2 roky, tak snad od toho bude na chvíli klid.
Teda nechci bejt ustavicny stezovatel, ale v posledni dobe mam pocit, ze forum zacina vypadat jako inzerentni platek nekolika prodejcu... Nic proti reklame, stranky z neceho zit musi, to je jasne.... Nechces Milosi misto firemni reklamy, ktera se zobrazuje jako prispevky umoznit firemnim inzerentum spis prohazovaci bannery? Pokud treba Pari prodava 8 motorek najednou a v podstate denne si je pinkne nahoru, zacina to byt dost otrava.... Kdyby mel normalni prohazovaci banner nekde na boku, da si tam grafiku jaou chce, a kdo schani motorku, klikne....
Asi tusim, ze to nebudes chtit udelat, ale napsat jsem to stejne musel...
Ja ale nerikal "ne reklamu". Rikam prohazovaci bannery... Jasne ze bez reklamy to takrka nejde. Tebe jsem dal jen jako priklad. Tech firem je tu vic, co si takhle "prihriva polivcicku". Proc treba Touratech nedava kazdy den 1000 prispevku o tom, ze maji k vyhodne koupi cosi? Taky muzou. Taky je nas tu hodne, co vyrobky TT kupuji....
Koukni treba na ADVrider. Tam si nikdo podobnou vec nelajzne. A forum funguje skvele.
plně souhlasím s Petrem. Ideální by bylo, kdyby se komerční inzerce nezobrazovala v "top" úvodní nabídce a kdo hledá motorku, tak si vleze do sekce komerční inzerce. Taky mě to prudí. Ostatní inzerce není problém.
to pari: ty jsi se zbláznil chtít poplatek za užívání webu, to by byl jeho konec. Web existuje a roste díky členům, nikoliv naopak.
PARImoto napsal:
Ja osobne bych navrhl i rocni poplatek za uzivani tohoto webu.Tech par stovek od kazdeho by jen pomohlo tento web zkvalitnovat...
To je kontraproduktivní a dokonce likvidační. Je spolehlivě vyzkoušeno, že to vede k drtivému odlivu naprosté většiny čtenářů i aktivních uživatelů, k živoření a nakonec k zániku i původně velmi dobře zavedeného serveru.
A jedním z těch, kteří by na to doplatili, bys byl právě Ty. Už bys pak oslovoval jenom malý zlomek svých potenciálních zákazníků - a i tak jenom dočasně, než by server úplně zašel na úbytě.
Dopadlo by to obdobně jako u geniálních Kalouskových plošných škrtů a zvýšení spotřebních daní na PHM apod. - výsledkem je tankování paliva a placení daní pokud možno všude jinde než zde v ČR, zdražování vstupů odvislých od dopravy (tedy prakticky všeho), zaškrcená ekonomika, dramaticky nižší celkový výběr daní a nárůst aktuálního deficitu na 150% plánované hodnoty, už i tak hrozivě vysoké vzhledem ke všem těm restrikcím "vlády rozpočtové (ne)odpovědnosti".
PARImoto napsal:
...a MI jsme Ti,kteri z toho budeme tezit!
MI jako MI5?
Nebo myslíš MY jako inzerenti?
Jako že by místo inzerentů tu inzerci platili čtenáři svými několikasetkorunovými ročními příspěvky?
Edit: 3X mě předešel
Upravil Dovi dne 19.05.2011 08:54