Takže hledám tak nějak,kde sehnat padáky a zadní lešení k brašnám na starý eFko 650.
Voboje dělá Dodotech - nerezovéj padák cca 4500,- , lešení cca 1000,-
Pak jsem se díval na Grave, tam je to ještě o něco dražší.
Hodně říkalo taky něco o SW Motech,ale tam jsem v nabídce nenašel na starý eFko nic.
Zkušenosti,zpracování ... povídejte díky.
Nebo je lepší to koupit za hranicema? Ušetří se na tom pár stovek,nebo tisíce?
Díky za odpovědi
Moja tam má dodotech a absolutní spokojenost.Uš sou i vyzkoušený a v poho.Jinak na sraze se jí furt něgdo ptá,gde to vzala a že je to pěkný....
BMW R 1100GS vzor kačer
už je to víc jak rok a ještě k tomu to byl komplet servis po koupi,takže ta cena byla uplně někde jinde.Navíc to byla práce na míru v počtu jednoho kusu.Až pak byl o to zájem a Dodo to musel zpřípravkovat,takže víc kusů=nižší cena.
Ano,foto jsem tu dával já a mám to komplet.
BMW R 1100GS vzor kačer
každá sranda něco stojí.Zadara ti to nigdo dělat nebude.Já dal jen za padáky na 1100gs 6000kč.(sw motech)Musíš si uvědomit,že je to nerez.A na druhé straně to dokáže jezdit i bez toho,né?
BMW R 1100GS vzor kačer
A nebo tak,ale když si zas představíš,kolik peněz dáš za nový díly,gdyž to položíš,nebo ti to spadne,tak to bude určitě horší.Navíc s padákama je to hezčí,dozadu můžeš dát brašny a na straně,gde není výfuk se vejde ještě stan.Myslím,že dost praktický a navíc ta ochrana.Nám už to službu udělalo,podotýkám,že Kačka je začátečník,tak volba byla jasná.
BMW R 1100GS vzor kačer
Vše co píšeš je pravda,ale já to musím brát taky z pohledu "chudého" studenta a nemůžu si dovolit narvat 3/4 výplaty do padáků.
Kdybych neměl problém s přihlášením,který se z 3500,- vyšplhalo na 9000,- tak to neřeším a koupím... No,ale to zase zacházím někam jinam.