V týdnu 5.-.??.7.2007 jedeme s mými rodiči (R 1100R) do McDonaldova, tedy do Alp. Moje nynější sjeté špuntíky už by se soudruhům svištům nemusely líbit a dávat na asfaltoplazení nové Karoo se mi moc nechce.
Takže se stydlivě ptám: má někdo doma pohozenou sadu až dvě nějakých hodně jetých tourancek, anakee či podobného neřádstva? . Obuju je tam na tento týden a pak mi zase budou k ničemu, takže se mi nechce kupovat nové nebo zánovní.... Vzorek stačí takový, aby nebyl problém s policií, jinak je nám to úplně jedno.
Takže kdyby se někdo chtěl zbavit pneu, které už nemá v úmyslu obouti, nechť se prosím ozve nyní, nebo mlčí navěky
Děkuji
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Tyuž jsi asi odjela co? Mám tady e-07 kdyby jsi byla ještě doma.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
NEodjela... odjíždím až na začátku čerfence
Díky za nabídku Ale zatím to vypadá, že do dovči najedeme míň KM než jsme měli v plánu a že to poberou ještě naše současné pneu. Kdyby neee, tak se ozvu. Díky moc
Aha, já mám na hodinkách anglický datum a tak tam stojí 6.7. Jsem to ale kus vola.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Pozor... to nebylo podmíněný....
"já mám na hodinkách anglický datum a tak tam stojí 6.7. ".
Co má Cyclík na hodinkách a kdo či co kde stojí mohou být dvě rozdílné na sobě nezávislé skutečnosti
Znáš ten programátorský vtip, ne?
"Kup 10 rohlíků. A když budou mít chleba, tak kup dva"
A koupil dva rohlíky
Programátorský vtipy jsem zapomněl hned po škole. Teď už se směju - když už jsme u čísel a pečiva - jen stupidnostem jako "krájej tři dny starý housky". Ivan
Tak jinak. Na hodinkách nán napsáno 6.7. datum. Jinak mě nic nestojí. Teda občas.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
jestli ti muzu pomoci, tak se stav......neco bych mel....
TADY!!
Upravil Doc dne 07.06.2007 14:26
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
kdepak, je to jasne, prvnich 14 dni srpna Cechy [od 27/7 konkretne odjezd] a navic mam jeden tenisovej turnaj kolem 10/6 co chci jet hrat, takze...
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Zkus kontaktovat Honzu Zlabka, ja jsem u nej prezouval a nechaval jsem mu tam Tourance, ktery by tak 5t km urcite zvladly... treba je takovych jako ja vic a bude mit nejaky k dispozici.
BMW R1150GS MY02
Děkuju všem za ochotu, ale vypadá to, že do odjezdu nenajedeme tolik km kolik jsme předpokládali, takže nejspíš pojedem na našich stávajících....
Přesto opravdu všem díky Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.