Skoro všude. Ale já jsem na radu zdejších členů uříznul kousek novodurové trubky průměr 70, nahřál, nasadil na filtr a klíč byl na světě
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas1 napsal:
Skoro všude. Ale já jsem na radu zdejších členů uříznul kousek novodurové trubky průměr 70, nahřál, nasadil na filtr a klíč byl na světě
Výbornej typ, v ulici máme instalatéra, hned po práci za ním zajdu díky!
4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.
Sice to dostaneš ven ale asi pak neutáhneš na požadovaný moment - jinak mají to v každým lepším motoshopu nebo v autodílech (zjisti si průměr a počet zubů) - určitě budou mít v Auto Kelly nebo Elitu
Zdarec, včera jsem měnil olej na 1150gs, filtr totálně dorvanej, nahřál jsem si novodurovou trubku novej jsem do ní nacpal pod tlakem prvně jsem ho stříkl silikonem abych to z trubky vytáhl, nechal jsem to zchladnout.Pak jsem trubku narazil gumovou paličkou pod motorem na filtr a zkusil povolit, byl dorvanej tak že jsem to nepovolil ani obema rukama, vzal jsem to do rukou přes šmirgl protože jsem klouzal...ale nešlo to.Trubku jsem provrtal a vzal to tyčí,a povolil, to jen pro ukázku že i zarvanej filtr to povolí i když jsem si myslel že trubka praskne.
Mě na zatuhlej filtr pomohla až rada někoho odsud - upgrade klasického klíče na filtry (který prokluzoval) o 6 děr na samořezné šrouby do plechu. Na nový filtr už sedl perfektně (kupoval jsem je spolu). Jinak do budoucna je asi nejlepší řešení ten fiitr s matkou.