Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Leden 2026 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Hlasové vytáčení přes interkom -SmartPhone Android
milanosor
Přidané 17.05.2013 07:58

Registrace: 30.12.08
Caute.Snazil jsem se to zjistit na mobil forech ale vsichni na me prdi jak na placaty sutr. Mozna bude nekdo vedet tady. Mam Sony Xperia J ( Android )+ Interphone F4 + program Cyberon voice commander. Hodne ted vyvolavam i na moto a nez jsem udelal ten podelany update softwaru na mobilu,tak vse slapalo jak ma. Jednou jsem namack interkom a aplikace me vyzvala k prikazu,takze ok. Ale ted, po updatu, se mi tam motalo originlni a nepouzitelne hlasove vytaceni od sony. Zakazal jsem ho v aplikacih,takze no problem. No a pro zmenu se mi tam ted zase mota Google hlasove vytaceni.A to nemuzu nikde najit abych ho zakazal,nebo uplne odinstaloval. Cyberon je jediny program co me relativne uspokojive fungoval a mohl jsem si tam zadat svoje prikazy.Navic placeny,tak se ho jen tak nechci vzdat.Nekdo nejaka rada,jak to opet zprovoznit?

Diky M.
I pád na hubu je pohyb kupředuWink

milanosor
Přidané 20.05.2013 13:17

Nikdo nevytacite hlasem z helmy?

stepan
Přidané 20.05.2013 14:11

Registrace: 05.06.07
milanosor napsal:

Nevím, jestli jsem to pochopil správně, ale jde ti o to, že po stisknutí tlačítka se nespustí Cyberon Voice commander, ale ten vestavěnej v Androidu ?

Pokud ano, je problém v asociaci programu. Vlez do Aplikací, najdi Hlasové vyhledávání a stiskni "Vymazat výchozí nastavení." Pokud to tlačítko bude aktivní. Jestli ano, tak potom stiskni tlačítko na interkomu a měo by ti vyskočit okno s výběrem aplikací, které se mají spustit.

http://kouzelnyzivot.cz
xHackerM
Přidané 20.05.2013 14:49

Registrace: 22.05.09
milanosor napsal:

Já ne, protože moje Nokia to nepodporuje. Pokud by tady ta možnost byla, stejně bych to ale asi nevyužíval, protože mám spojenou navi s mobilem, ne F4 s mobilem. A tak se domnívám, že by to stejně nešlo.

milanosor
Přidané 20.05.2013 15:31

stepan napsal:
milanosor napsal:

Nevím, jestli jsem to pochopil správně, ale jde ti o to, že po stisknutí tlačítka se nespustí Cyberon Voice commander, ale ten vestavěnej v Androidu ?

Pokud ano, je problém v asociaci programu. Vlez do Aplikací, najdi Hlasové vyhledávání a stiskni "Vymazat výchozí nastavení." Pokud to tlačítko bude aktivní. Jestli ano, tak potom stiskni tlačítko na interkomu a měo by ti vyskočit okno s výběrem aplikací, které se mají spustit.

Jo jo, presne tak. Zkusim to doma testnout s interkomem,ale zkousel jsem uz i odinstalovat a znovu naistalovat ale nerozchodil jsem to. Porad se mi tam mota ta origos nefungujici aplikace.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 132
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,768
Nejnovější člen: JurajR1300GSA

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.10 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI