... potřebuju odpojit baterku na svý r 1200 gs (2007) ... budu muset něco po zapojení dělat, nastavovat apod. ? (kromě nastavení hodin
díkes moc
Upravil chstepan dne 04.07.2013 10:13
(ch)stepan
chstepan napsal:
... potřebuju odpojit baterku na svý r 1200 gs (2007) ... budu muset něco po zapojení dělat, nastavovat apod. ? (kromě nastavení hodin
díkes moc
Nejsem si jistej, jestli se ti nevymaže ještě trip, ale to je všechno.
Kromě hodin se ti nesmaže u 2007 nic (jestliže tedy nemáš jednu z posledních 2007 - ty už měly hlášení servisu na palubovce - ale těch je jako šafránu).
Po zapojení baterie si zkalibruj plyn (snímač škrtící klapky) - zapni zapalování (NESTARTUJ) a dej cca dvakrát plyn od dorazu k dorazu. Pak teprve nastartuj.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Kromě hodin se ti nesmaže u 2007 nic (jestliže tedy nemáš jednu z posledních 2007 - ty už měly hlášení servisu na palubovce - ale těch je jako šafránu).
Po zapojení baterie si zkalibruj plyn (snímač škrtící klapky) - zapni zapalování (NESTARTUJ) a dej cca dvakrát plyn od dorazu k dorazu. Pak teprve nastartuj.
chstepan napsal:
díkes moc
Nejsem si jistej, jestli se ti nevymaže ještě trip, ale to je všechno.
U 05, hodiny a trip reset, na kalibraci plynu jsem zapomněl, tedy zítra. Odpojil jsem také při montáži zásuvky, nechtěl jsem bater zkratovat
.. nebudu zakládat nové vlákno a využiju toto, jako vlákno pro zvídavého nového majitele 12-ky ... a proto se ptám: na co slouží ten černý držák ve tvaru "T" pod sedlem nad baterkou přišroubovaný k nádrži ? Je to držák ?
Upravil chstepan dne 04.07.2013 10:16
(ch)stepan
... tak sem asi našel konektor na navigaci ... tři kablíky ... na jaký proudy jsou ty kablíky dimensovaný .. šlo by tam frknout zásuvku na max. cca 3-5A ?
díkes
Upravil chstepan dne 06.07.2013 19:18
(ch)stepan