Moje zatím top pneu jsou METZELER TOURANCE. Jezdil jsem je na 650GS. 1200 jsem koupil na ANAKE2 které už dosluhují přemýšlím co obout jestli TRIAL ATTAC nebo zůstat věrný metzeleru. Anakee už nechci protože mi koužou a než je ojedu tak jsou oskákané a nabžděné..
Co se týče mých požadavků na gumu:
Nájezd min. 10 000 km a občas se nechám unést tak že mám od hlavy válce minimum a chci aby mě to udrželo. Je tady nějaký brusič co má zkušenosti?
To jsem já, to musí guma zvládnout:
Upravil lako dne 09.07.2013 23:36
Over than 250k km on BMW GS bikes
Já svoje GSA koupil na Trailech a už je tam asi nekoupím. Na suchu fajn, ale na vodě mi přišly klouzavý. Teď mám už druhou sadu Metzeler Tourance a jsem spokojenej. Jezdím tak jako ty. Mám hrany bez poserproužku i na přední pneu.
GSA 1250 Rallye 2024
Jel jsem na LC na Michelin Anakee III a řekl bych, že splňuje přesně to, co Ty chceš. I někdo v Ga-Pa mi říkal, že je má a super, jak na suchu, tak na vodě...
Upravil zetor dne 10.07.2013 08:59
Psal jsem o radu Stefanu Sacchinimu (adventureschool.it) a psal mi že mám zkusit právě trial attac ale model 2013..
Upravil lako dne 10.07.2013 10:45
Sám jem tohle řešil a podle mě nejde úplně o odpovídající gumy. Trail Attack je mnohem bližší Tourance EXP, jak zaměřením, tak vzorkem. Jezdím silnici na Tourance EXP a je to skvělá guma, zvláště na mokro. Jde už ale o starší pneu, stejně jako je klasická Tourance, která je na mokru o dost horší. Nová Continental Trail Attack 2 (2013) by měla být na mokru snad nejlepší silniční guma pro cestovní endura, má totiž zvýšený obsah siliky. A za sucha bude taky excelentní, údajně s ještě vyšším nájezdem než předchůdce. Hlasoval jsem tedy pro Trail Attacky.
Béé eM Wéé
....trail attack mam ted - na suche a ciste silnici super, na mokre ciste silnici dobry... mimo silnici nebo na zabordelene silnici jsou o drzku a na mokru mimo silnici vylozene nebezpecne....
... znova uz je nekoupim - obcas jedu mimo asfalt...
Upravil Bubak dne 10.07.2013 12:27
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Mam 12gs s trail attack od nova, nájezd ok, kolem 8000 km se mi zadní začala hranatět.Velice dobra na silnici (za sucha i za mokra), off road nejezdim , max nějakou tu louku. Ma příští volba bude anakee3
Tak jsem vzal ty ANAKEE 3 a jsem zvědavý.. jen mě zarazilo oznaření na přední gumě F namísto R, to není radiální guma??
Ahoj, koukám ted na ty Anakee 3 a fakt mě dost zajímá, jaký z nich budeš mít pocit... jízdní stal máme zhruba stejný, tak ak dej vědět, jak ti jezděj
Marino