Ahoj. Při startování občas zabouchání jak proklouzla, při chcípání někdy jako když kladivem majznete do motoru. Pátek večer...píšu Servisákovi, jestli nemá volnoběžku, v sobotu si jí od něj beru i s půjčeným stahovákem na rotor altíku, v neděli opraveno (snad zavčasu, kola vypadají ok).
Chtěl jsem tímhle poděkovat Servisákovi za ochotu s kterou jsem se u něj setkal, víkend nevíkend, pomohl, a to jsem ho ještě v neděli vzbudil.
Já mám volnoběžku v zimě dělanou právě s Mildou a ten jev při chcípání se mi děje stále. Nepříjemná rána při zastavení motoru. Občas ano, občas chcípne bez jakéhokoliv zvuku navíc.
Tam jde spíš oto v jkém stavu jsou kola.. Teď jsem dělal volnoběžku na SCARVRU a to komplet i s novejma kolama a stejně si to občas bouchne..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Myslím , že je to skoro normální jev. U jednoválců které jsem měl, KLR, DR to dělalo podstatně více. U malého GS se zdá , že je to docela decentní. Hlavu bych si s tím nelámal.
Olin napsal:
Myslím , že je to skoro normální jev. U jednoválců které jsem měl, KLR, DR to dělalo podstatně více. U malého GS se zdá , že je to docela decentní. Hlavu bych si s tím nelámal.
Ono nelámat si s tím hlavu je dobrý si myslím jen chvíli. Volnoběžka mi stála dvojku, kola stojí 400 Euro. Jde o to si asi někde vyslechnout, co normální rána je a co není, aby nebylo pozdě.