Ahoj chalani chcem sa spytat,dnes som si vsimol ze po kratkej jazde cca5 km som dal moto do garaze a nechal chvilku bezat motor a po asi 5 minutach som si vsimol ze mam zerave zvody a sem tam mi streli do vyfuku no sem tam aj castejsie ako sem tam,drzal som plyn na 3000ot/min kazdych 4-5 sekund strela do vyfuku,nieze uplne silna,ale take to nepravidelne zablafnutie...
Poradi niekto? za dva tyzdne idem na vylet tak by som nechcel niekde ostat vysiet..mozno bohata zmes..?za kazdu radu diky..
citim sa fajn..
Ahoj Tantino, každá motorka bude mít u zahřátého motoru po 5ti minutách volnoběhu červené svody, když se nechladí jízdou proudícím vzduchem, jen si toho nevšimneš za denního světla, ale v šeru garáže rozhodně. Myslím si, že každý zbytečný volnoběh škodí, přehřátým nerezem počínaje, nechladícími se hlavami a výfukovými ventily konče. 5 minut je opravdu strašně moc. Jestli ti přitom střílí do výfuku (předpokládám originálního??), začal bych kontrolou svíček, vzduchového filtru, seřízením volnoběhu a synchra, pak kontrolou lambdasondy (třeba změřením emisí..)
Wer später bremst, fährt länger schnell.
no mam ladak a Kn filter,ventily som robil dneska,podtlaky vcera,asi som si to ozaj nikdy nevsimol trosku ma to videsilo,a skusim tie sviecky poriesit este to ma nenapadlo su tam cca 10000km,a lambdu ako skontrolujem,jedine na tych emisiach.:?
ste ma ukludnili...
citim sa fajn..