prosím o radu, hledám někoho, s kým máte zkušenosti na servis BMW 1200GS, nejlépe Pha Západ a okolí. Bylo by fajn, kdyby ten člověk měl zkušenosti s BMW.
Já bych zavolal Servisákovi, bo nemá, co na práci, těch sedm rozdělanejch motorek v garáži, ty nepočítám. V práci se taky dloube v nose, dneska, místo svačiny, z nudy přehazoval motor na K 1600 GT, starej ven, novej tam.
Upravil Ivo Bohuslav dne 15.08.2013 23:54
Klidne ti na to mrknem u nas v enduroskole v radotine
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
ahoj mé zkušenosti ??Šrůta alias Ježek nee, pokud nechceš jenom výměnu oleje to zvládne, Milan Musil asi ano co tady čtu a mně moc pomohly v Car servisu pan Žlábek, dal mi dohromady to co tady prvně jmenovaný zmrvil takže CAR SERVIS ANO!!
Upravil Glockpm dne 03.06.2019 18:21
Glockpm napsal:
ahoj mé zkušenosti ??Šrůta alias Ježek nee, pokud nechceš jenom výměnu oleje to zvládne, Milan Musil asi ano co tady čtu a mně moc pomohly v Car servisu pan Žlábek, dal mi dohromady to co tady prvně jmenovaný zmrvil takže CAR SERVIS ANO!!
Ty budes asi ten policajt Petr Mráček co mi začal vyhrožovat a ja jsem te i s motorkou vyhodil z dilny vid.. (jeste ze vy policajti mate takovy napadity nicky.. glockpm, swat atd.. glock to bude asi to co nosis za opaskem a pm bude Petr Mráček vid.. je videt ze mate fantazii.. ) pak jsi byl jako potížista v Inveltu a tam te měli za chvili taky plny zuby a vyhodili te taky.. pak jsi asi pochopil ze chyba je v tobe, ze se chovas jako dement a sel jsi dal a mozna jsi zacal byt pokorný a slušný... jak jsi dopadl v Radotine u Jirky Bláhy? Ten te vyhodil taky, ze jsi skoncil az u Honzy Zlabka?
PS: na policajta mas slusnej pravopis.. i kdyz k vyhrozovani a mlaceni lidi gramatiku vlaste fakt nepotrebujes...
Upravil jezek dne 03.06.2019 18:55