Miloši, možná Ti dobře nerozumím, resp. mi to nějak nepasuje k tomu, jak Tě znám. Ty připouštíš možnost, že takové vlákno patří na bmwgs a jako majitel bys o tom dal hlasovat formou ankety?
To vlákno jsem v podstatě nečetl, nemám čas a sílu čít 5 stránek blbostí. Nějak nesleduji ani ostatní diskuse, jen občas proletím názvy témat a kontroluji vybrané diskusní fóra.
Od určité doby nemám chuť zde cokoliv posuzovat, proto to nechávám i na vás. Uvítal bych třeba tu anketu, která by se po 14 dnech vyhodnotila. Pak bych měl pro lidi, co by se jim smazání nelíbilo argument, proč k tomu došlo. Nemám již sílu čelit kritice, že něco bez důvodu mažu nebo jsem nepochopil téma. Věř mně Ivane, že takových lidí by se zde našlo hodně.
Každý příspěvek můžete nahlásit. Nikdo ve zmíněné diskusi nenahlásil něco závadného. Pokud se něco nelíbí, potřebuji poslat konkrétní texty, které by byly např. rasistické nebo jinak porušovaly zákony nebo pravidla webu. Pak je smažu a daný člen by dostal napomenutí.
Upravil Milos dne 04.09.2013 15:36
Miloši, jsi majitel a hlavní moderátor a můžeš mazat co chceš. Chápu, že některé mazání může vyvolat diskuse, ale pokud by "dost lidí" popudilo smazání tohoto vlákna, tak bych jim vzkázal, ať si na tato témata diskutují jinde. Ale víš co? Udělej obecnou anketu na téma "Patří podle vás na toto fórum diskuse zmiňující či podporující rasovou, náboženskou či jinou nesnášenlivost?" Pokud odpoví většina ANO, už se k tomu nebudu vyjadřovat a pokud by to přesáhlo pro mne únosnou mez, z fóra prostě odejdu. Pokud bude většina proti, neboj se a taková témata či jednotlivé příspěvky maž.
OK, je to ostuda, ale pravidla jsem nečetl, snažím se být slušný, seriózní a snad nemohu nic zkazit. Asi v nich ale není zmínka o zákazu urážek nebo výše zmíněných vláken a příspěvků, z mého pohledu škoda...:-).
Ale fakt si dělej co chceš, já fórum nezakládal ani se na jeho vzniku nijak nepodílel, ale mám tady dost kamarádů a považuji ho tak nějak za "své". Tím víc mi vadí, že se tyhle věci dějí a pár slušných lidí už fórum z tohoto důvodu opustilo. Těch mi je líto, ne těch, kteří by odešli, protože by se tyhle příspěvky mazaly...
Problém je jinde. Jak určit, co na web patří a co ne? Myslím, že je vždy lepší diskuse a pokusit se vysvětlit dotyčným, že např. nemají pravdu. Když něco smažu, nic to neřeší.
Pokud by se mělo smazat celé vlákno (pokud neporušuje zákon), tak o tom nechci rozhodovat já. Osobně nevím, zda to vlákno porušuje zákon. To opravdu nedokáži hodnotit, nejsem soudce a ani právník.
Pokud nějaké příspěvky jsou v konfliktu s pravidly webu, musíme se bavit o konkrétních textech. Jelikož mně nikdo neposlal, že nějaký příspěvek je "nevhodný", sám jsem to nečetl, tak nechci nic řešit. Opravdu dříve řada příspěvků mně připadla už za hranou a "prý" byly ok. Moc se omlouvám, že nejsem schopný vše číst.
Upravil Milos dne 05.09.2013 12:15
Mozna jsem divnej, mozna ignorant, ale me osobne je uplne burt, jestli tu nejaky vlakno je nebo neni.
Vlakno jsem otevrel, zjistil ze jde o nevtipnej hoax a zavrel. Nikdy jsem se k nemu uz nevracel, protoze me nezajima.
Stejne tak me nezajima vlakno, kde se napr. vybira sedlo na 650GS, protoze se me to netyka a jelikoz nikdy netykalo, nedokazu ani poradit.
Nicmene muj problem je v tom, ze co me nezajima, ignoruju. Je mi jedno, jestli to zapadlo nebo to nekdo smazal.
Nevidim duvod se v tom rejpat a uz vubec ne kvuli takovy kravine forum opustit.
Zacne mi to vadit az ve chvili, kdy tu bude velky procento nesmyslnych threadu, protoze budou vyrazneji prekazet.
Me zatim proste prijde hrozne jednoduchy cist to, co me zajima a zbytek ne.
Alda napsal:
Mozna jsem divnej, mozna ignorant, ale me osobne je uplne burt, jestli tu nejaky vlakno je nebo neni.
Vlakno jsem otevrel, zjistil ze jde o nevtipnej hoax a zavrel. Nikdy jsem se k nemu uz nevracel, protoze me nezajima.
Stejne tak me nezajima vlakno, kde se napr. vybira sedlo na 650GS, protoze se me to netyka a jelikoz nikdy netykalo, nedokazu ani poradit.
Nicmene muj problem je v tom, ze co me nezajima, ignoruju. Je mi jedno, jestli to zapadlo nebo to nekdo smazal.
Nevidim duvod se v tom rejpat a uz vubec ne kvuli takovy kravine forum opustit.
Zacne mi to vadit az ve chvili, kdy tu bude velky procento nesmyslnych threadu, protoze budou vyrazneji prekazet.
Me zatim proste prijde hrozne jednoduchy cist to, co me zajima a zbytek ne.
jo ja taky nechapu potrebu nekterych CIST vsechno a pak kvuli tomu pistet...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj, je všeobecně známé, že životní postoj a názory člověka jsou formovány sociální příslušností, dosaženým vzděláním, zaměstnáním, rodinou a že velkou měrou se na názorové vyhraněnosti podílí i komunita do které jedinec přísluší. Myslím, že lidé na tomto webu tvoří komunitu se společným zájmem. Dovolím si tvrdit, že dominantní většinu nezajímá rodinný stav, příjem, barva pleti, nebo náboženská příslušnost, toho kterého motorkáře. Spojuje nás nadšení z jízdy a techniky, která nám to umožňuje.
Určitě všichni zcela bez problému rozpoznáme dobré a špatné. Problém je s tou hranicí mezi. Každý z nás ji vnímá odlišně, neboť jsme různě tolerantní, trápí nás odlišné problémy a na jejich příčiny máme různý názor.
Domnívám se, že jako správná komunita zafungujeme, když pomůžeme názorově nestabilizovaným jedincům tím, že vymezíme hranice akceptovatelných témat. Jako součást demokratické společnosti můžeme eliminovat jednostranný a snadno kritizovatelný pohled administrátora právě hlasováním.
Za mě tedy podpora návrhu Miloše.
Tímto svým názorem však v žádném případě nezpochybňuji právo administrátora smazat co uzná za „nevhodné“.
Upravil MOJA dne 05.09.2013 13:50
GSA = skutečná radost z jedné stopy!
MOJA napsal:
Ahoj, je všeobecně známé, že životní postoj a názory člověka jsou formovány sociální příslušností, dosaženým vzděláním, zaměstnáním, rodinou a že velkou měrou se na názorové vyhraněnosti podílí i komunita do které jedinec přísluší. Myslím, že lidé na tomto webu tvoří komunitu se společným zájmem. Dovolím si tvrdit, že dominantní většinu nezajímá rodinný stav, příjem, barva pleti, nebo náboženská příslušnost, toho kterého motorkáře. Spojuje nás nadšení z jízdy a techniky, která nám to umožňuje.
Určitě všichni zcela bez problému rozpoznáme dobré a špatné. Problém je s tou hranicí mezi. Každý z nás ji vnímá odlišně, neboť jsme různě tolerantní, trápí nás odlišné problémy a na jejich příčiny máme různý názor.
Domnívám se, že jako správná komunita zafungujeme, když pomůžeme názorově nestabilizovaným jedincům tím, že vymezíme hranice akceptovatelných témat. Jako součást demokratické společnosti můžeme eliminovat jednostranný a snadno kritizovatelný pohled administrátora právě hlasováním.
Za mě tedy podpora návrhu Miloše.
Tímto svým názorem však v žádném případě nezpochybňuji právo administrátora smazat co uzná za „nevhodné“.
A já bych se na cenzuru prostě a jednoduše v y s r a l. Když někdo blbě plancá, tak to prostě stačí ignorovat a redaktorům a adrminům bych nechal na posouzení, co je v zákonných hranicích provozování webu, aby nám to tady nějakej fízl nezavřel.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz