Pokud to zapojil někdo doma jako že ano máš pojistku někde v blízkosti baterky.. A určitě než dáš novou pojistku si rozdělej světla a pokontroluj izolaci na vabelu od žárovek v mlhovkách.. jak se to hnulo vyrazilo to pojistku.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Advik má rychlospojky,hadice se škrtit nemusí.Povytáhneš bovden a motor jde jen na jeden válec.
Upravil Kasak dne 02.09.2013 21:24
Když je hlad,je i husa dobrá.
Parker napsal:
Aha no super ... takze to je blby ... takze, co udelat aby nevypadl
ja teda ani nevim, kde tam ma byt ... to je situace
Na těch lankách je stejnej systém jak u kola pokud vypadne moto jde blbě ale určitšě tu někde bude i fotka jak vypadá vypadlej bovden.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jenom poznámka ... mně to lanko vypalo a chlapi mi tady poradili a pořádně jsem nevěděl, která bije. Jinak jízdu s vypadlým lankem ti nepřeju, fakt nic moc
I když jsem potom u motorky stál, vůbec jsem nevěděl, kam se koukat. Nakonec jsem měl štěstí, když jsem šel po tom bovdenu ze spod od nádrže k válci, tak tam má bovden kovovou koncovku a vchází do kovové "misky" a ta koncovka nebyla v té misce, ale opřená o okraj. Strčíš do toho bodvenu a on skočí hezky do té "misky". Snad jsem to nepopsal moc blbě a kdyby tě to potkalo, snad ti to pomůže. m
... nakonec jsem pri rozpojovani kontaktu a rychlospojek na prave strane objevil malou vykukujici krabicku a ejhle POJISTKA.
... i tak sem se opet neco priucil (bovden etc. etc.)
Ale nezoufejte ... zejtra jdu "montovat" ALARM ... takze nadrz pujde dolu ... (to snad po dnesku zvladnu) a pojede se elektrika ve velkym ... imobilizer, start na dalku, mikrovlny a jiny p*covinky, takze sranda bude je to asi jen 1000 kabelu
... kazdopadne zitra se s Vami budu tesit u pravidelne vecerni relace "Kutil Parker aneb nedej nicemu mechanickymu znat, ze tomu nerozumis"
Diky a dobou noc
BMW GS 1150 Adventure
Bandit 12OON