Chtěl bych se zeptat, kde bych mohl sehnat manuál k 12OO gs adven.
Mám ji velice krátko a vůbec žádné zkušenosti s BMW, tak těch dotazů bude asi zposta.
Nazdar nový kolego, manuál na GS1200 stáhneš tu:
http://www.globerider.net/home_eng.html
je to v sekci Download a celkem dole poslední položka. Advík až na pár věcí je zhodný s GS, tam to je to originál RepRom, je to hodně velkej soubor, budeš tahat cca 2 hoďky. Zatím čau , jo a přečti si i minulé diskuze a články na tomto webu, hodně věcí se dozvíš tam.
něco v češtině by nebylo?
jsem na tom podobně jako Jára, taky by se mi hodil nějakej pěknej manuálek.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jara napsal:
Mám ji velice krátko a vůbec žádné zkušenosti s BMW, tak těch dotazů bude asi zposta.
Jsem asi náročnej, ale v češtině by něco nabylo. Nejsem zase takový jazykový akrobat.
Martas: tak to já se stavim rád, teď momentálně pořád hledám nějaký místo na výlety, kde přesně si? do Irska to neni zas takovej kousek
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jara napsal:
Jara napsal: