Zdravíčko
Můžu se zeptat, jak se sundává zadní světlo, abych se dostal pod žárovku?
Nějak mi přestalo svítit a když pohnu s žárovkou, tak bud svítěj obě vlákna a nebo jen jedno, ale nejde brzda. Tak bych se chtěl podivat na kontakty, ale nevim, jestli to můžu celý vypáčit a nebo se to musí šroubovat.. Žárovka mi taky nejde sundat, proto tak složitě :-)
Můžete mi poradit? Díky
Do it my way...
zezadu jsou dvě matky M6 ale je to bojovka se k nim dostat.. ale uplně bude stačit vyndat žárovku. klidně ji rozbij a opatrně ji vyndej ven a šroubovačkem očisti a napruž ty spodní kontaky a uvidíš že to bude makat.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No to se mi právě nechce ji rozbíjet, už takhle jsem se bál o prsty, aby mi nepraskla, je tam nějaká zatuhlá a tak bych to rád celý rozdělal a pročistil, ať je s tím klid.
Tak jsou to asi ty šroubky co jsem si myslel, ale jak je to v tý gumě, tak jsem doufal, že to pujde třeba jen vyrvat.. No tak zítra se na to vrhnu.
Ehm asi budu muset použit golu co? Stranovym klíčem to bez sundání motoru nedam?
No díky za radu, snad to pujde dobře a rychle.
Do it my way...
takže problem solved, ježku, kecals jsou tam tři matky.. ale šlo to v pohodě sundat, sice mi to hodinku sebralo ale aspoň jsem se naučil nový věci.
Navíc žárovku tam stačilo jen trošku zatlačit, hlavní problém proč svítili obě vlákna byl ten, že se mi o kousek odchlíplo čidlo u přední brzdy, takže to furt svítilo po hodině koumání jsem na to přišel
Jinak díky za rychlou radu co a jak kde leží
Do it my way...
Brko napsal:
takže problem solved, ježku, kecals jsou tam tři matky.. ale šlo to v pohodě sundat, sice mi to hodinku sebralo ale aspoň jsem se naučil nový věci.
Navíc žárovku tam stačilo jen trošku zatlačit, hlavní problém proč svítili obě vlákna byl ten, že se mi o kousek odchlíplo čidlo u přední brzdy, takže to furt svítilo po hodině koumání jsem na to přišel
Jinak díky za rychlou radu co a jak kde leží
jeee pardon servisáku tam mělo být.. Já viděl tu světlou profilovku a ještě jsem od tebe četl nějaký příspěvek předtím, tak jsem si to popletl, večer už sotva vidím pardón
Upravil Brko dne 02.10.2013 17:36
Do it my way...