Zdravím kluci,mám prosbu kámošovi přestala na gs 650 r.v.2004 fungovat spínačka. Nejdříve jen občas zlobila s tím že se muselo s kličkem různě zahejbat než se rosvítila a nyní je už kaput,nerosvítí se.Nějaké levné řešení? Díky,,,
tom3
Tak nakonec jsou to dvě závady v jednom: přerušenej drát kousek od spínačky (opraveno). Po smontování jsem zjistil že další závada je ve spínačce její dolní el části,prostě někdy sepne a někdy ne. Při lehkém zavrklání klíčkem reaguje,bud sepnutím ne rozepnutím. Nemáte toto díl 6 někdo doma? Díky..
tomaspelant přiložený následující obrázek:
tomaspelant napsal:
Tak nakonec jsou to dvě závady v jednom: přerušenej drát kousek od spínačky (opraveno). Po smontování jsem zjistil že další závada je ve spínačce její dolní el části,prostě někdy sepne a někdy ne. Při lehkém zavrklání klíčkem reaguje,bud sepnutím ne rozepnutím. Nemáte toto díl 6 někdo doma? Díky..
Presne to jsem mel na 12tce, nedalo se sehnat zvlast nic, jedine celej spodek.
Od ty doby zadny klicekny a hromadu kravin, ktery to zatezuji.
Tak se nikdo neozval ale nicméně pro ty kteřím se to přihodí. Spinačka dolní díl číslo 5 z obrázku jde rozebrat s minimálním počkozením,posleze stačí kontakty pročistit třeba drátěným kartáčem a zase složit..funguje bez problémů. Doporučuji.
tom3