Vzhledem k blížícím se Vánocům máme pro vás několik tipů na praktické vánoční dárky, kterými rozhodně nic nezkazíte. Vše co nabízíme máme přivezené na pražském skladu. Počty kusů jsme pochopitelně odhadli, takže se může stát, že se nějaká velikost nebo typ vyprodají a i když doplňujeme zboží každý týden, na centrálním skladu jsou již některé velikosti rozebrané a další letos už nebudou k dodání.
?Aby byla nabídka pro vás zajímavější, rozhodli jsme se ke všem objednávkám nad 1000Kč přidat jako dárek populární české DVD Enduroškola zdarma a pro objednávky nad 2000Kč ještě navíc nebudete platit základní PPL dopravu, která bude také zdarma. Pro aktivaci akční nabídky stačí do objednávky (na shopu, formulářem, mailem) napsat poznámku "AKCE VÁNOCE". Pochopitelně nic neplatíte předem, takže se nemusíte dívat na ceny uvedené ve shopu vč. dopravy, správná cena s případnou slevou bude účtovaná při odeslání zásilky od nás. Pochopitelně je možné objednávat i telefonicky, pak nezapomeňte říct kolegům že chcete využít "akci vánoce" a dostat dárek nebo dopravu zdarma.
1) Balíček INTERPHONE F5S TWIN za 8.800,- Kč vč. DPH
2) Balíček INTERPHONE F5XT TWIN za 9.990,- Kč vč. DPH
3) Balíček OUTLAST za 2.590,- Kč vč. DPH
4) Balíček SEAMLESS za 1999,- Kč vč. DPH
Všechny detaily, podrobný rozpis co v balíčku je a informace jak objednávat najdete na našem blogu zde: http://touratech-...ch-cz.html
Předpokládám že se opět rozvine diskuze o tom, že funkční trička nejsou funkční a nemá smysl kupovat nic co je dražšího než za stovku a že komunikátory jsou nanic a jak to máme všechno předražený atd.
Takže vám garantuji, že to jsou exkluzivní balíčky, které nikdo (alespoň v tomto okamžiku) nenabízí. Slušné ceny a praktické dárky víceméně zadarmo. Porovnejte si to a uvidíte, že se dá ušetřit a že to není špatné. Zkoušeli jsme to zatím v prodejně bez propagace a prodává se, takže to pouštíme trošku ven a věřím tomu, že do týdne to bude vyprodané.
Upravil TomasTT dne 12.12.2013 14:08
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tipy na vánoční dárky od Touratech CZ - akční ceny, dárek, doprava zdarma apod...
Přidané 06.12.2013 20:45
Myslel jsem, že doba, kdy se bavlněná trika z ciziny prodávala kolem litru, zmizela v nenávratnu. Tohle fakt nedávam. Ale je pěkný, o tom žádná.
červenej Elf
Tipy na vánoční dárky od Touratech CZ - akční ceny, dárek, doprava zdarma apod...
Přidané 07.12.2013 01:39
A kruci... tak to nedoporučuju dívat se třeba na ceny bavlněných triček Dakar. Asi by někoho mohlo švihnout. Bavlněný polo s maličkou výšivkou vpředu vyjde na 1400 bez dopravy (49EUR) Moje asi nejoblíbenější polo od Marlboro Classics stálo v akci litr z normální ceny 1200. Neřekl bych, že to jsou nenormální ceny u značkových věcí. Tahle kolekce je navržená a celá vyrobená jen pro Touratech - to nejsou reklamní předměty s potiskem.
Každopádně to je úplně jedno - Touratech má ceny triček celkem pořád za stejný peníze - kolem 850Kč normální tričko, 1000-1100 trička s límečkem. Mikiny 1300-2300 podle typu. Ta kolekce Lifestyle je dražší, jsou tam detaily, které jsou fajnový a na běžných tričkách nejsou. Ale na výběr je toho dost a jak píše Milda - protože lidi chtěli i opravdu levný trička, tak prakticky každý dovozce má nějaký svoje - my máme obyčejné bavlněné tričko (celkem kvalitní ale pochopitelně ne tak dobré jako ty lifestyle) za 200, polo za 300 a mikinu za 400. Je to fruit of the loom a vyrobené v maroku a není to navržená kolekce designérem jen pro naší firmu (což ty lifestyle věci jsou) ale stojí to míň. Prostě ať si každý vybere.
O té kolekci Lifestyle jsem psal tady, jsou tam detailní fotky aby bylo vidět, o co se jedná. http://www.bmwgs....pid=343602
Není to prostě tričko z katalogu reklamních předmětů potištěné sítotiskem. Je to do detailu precizní a prostě určené pro lidi, kteří to ocení. Jinak ty nejprodávanější za 850 se prodávají dobře i u nás a ta cena je naprosto srovnatelná s cenami jiných značkových věcí, takže bych to neřešil.
Upravil TomasTT dne 07.12.2013 02:01
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 07.12.2013 21:17
To je moc krásný, taky jsem si téměř před dvaceti lety kupoval levisky 501 za 3000, prej značka, no, šitý v Maďarsku, levé nohavici ujížděl šev, a v té době stály v Emerice cca 600 Kč, jak mi později spolužák, který tam jel studovat, řekl. Pořád si nemůžu zvyknout, jak český obchodník českého zákazníka natahuje.
Je to obyčejná bavlna, tak kde je ten luxus? Písmenka Touratech? Návrh? Snad od mého souseda Lafitty? Zlatá nit? Pro mě je to obyčejné triko s nápisem. Je pěkný, líbí se mi, ale nejsem padlej na hlavu, abych dal ty prachy.
Dokážu pochopit, že si ho někdo může honit nad nápisem TT a jaksi přehédne, že je to jen bavlna, ale jak jsem řekl.......
červenej Elf
Přidané 08.12.2013 03:23
Ale je to strašně jednoduchý. TO NENÍ NÁŠ VÝROBEK!
Celá ta lifestyle kolekce je vyrobená Touratech AG, tedy německou firmou pro všechny trhy - včetně ČR. My si nemůžeme ty ceny nějak měnit, prostě když se rozhodnou dělat bundičku za 200EUR, tak to tak bude a je to jejich rozhodnutí. U lifestyle vůbec nejde o materiály ale čistě a jenom o styl. Módní kolekce není totéž jako funkční trička.
Nikdo nikoho přece nenutí nic kupovat. Chceš? Tak to stojí tolik a tolik. Je to pro tebe moc? Nelíbí se ti materiály? Nelíbí se ti barvy? Tak to prostě nekupuj ale nekritizuj to, co se třeba jinému líbí a rád si to koupí.
barokar: český obchodník českého zákazníka natahuje. Krásný. To jsou prostě kydy někoho, kdo o tom ví prdlajs. Myslíš že na tom máme 400% marži jako firmy co prodávají v obchoďáku? Že je nákupka za 3 dolary a prodáváme to za 800Kč? Jestli jo, tak si to mysli dál ale jseš na omylu. Tady vůbec nerozhoduje z jakých to je materiálů. První lifestyle kolekce byla navržená celá z přírodních materiálů, nechtěli tam nylon, silon apod. Bavlnu v tomhle případě zvolili naprosto záměrně - i na bundy a další věci, které v té kolekci jsou. Manželka dělala v jednom z obchodů s dámským oblečením co mají prodejny v obchodních domech po celé republice. Na ničem neměli marže pod 400% - myšleno to zastoupení, ne prodejna. I když dali jarní výprodej se slevou 70%, tak na tom pořád vydělávali. Takhle to bohužel u nás není. A když teď ještě nasadili akční slevy, tak se na nich podílíme taky, takže to je fakt "velký business".
Kašlu na to, je to pro mě uzavřené téma a nehodlám se dál rozčilovat. Myslel jsem, že když nabídneme něco, co je v akci, přidáme k tomu dárek, tak to někoho potěší. Jak je vidět, tak opravdu to chce asi nabízet tu čínu, jak to psal Milda. Hlavně aby to bylo levný.
Přidané 08.12.2013 03:35
Jen k těm materiálům ještě jednu poznámku. Není to tak dlouho, tak jsem dával fotku návrhu volnočasového trička s designem R1200GSA LC, které jsme nechali vyrobit v pár vzorcích - CoolMaxu. A ta smršť poznámek - že nikdo nebude nosit tričko "z umělotiny", že lidi chtějí bavlnu a funkční vlákno je na volnočasové tričko pitomost atd.. Tak to byl asi ten důvod, proč se Touratech rozhodl udělat celou první kolekci výhradně z přírodních materiálů. I ten pitomý pásek do kalhot není z nylonu ale bavlněný. Možná něco podobného jako styl co prodává Bushman nebo spíš Marlboro Classic nebo co dřív dělal Camel Adventure apod. Když se podíváš na ty ceny, tak třeba zjistíš určitou podobnost a asi bys konkrétně u toho Camelu Active zjistil, že tam je víc podobností nejen v cenách...
Přidané 08.12.2013 11:00
Já jsem přesně před 17ti lety kupoval své první Levisky taky. Stáli pod rukou 1500,- (nevím kde je ten chlap sháněl a nechci to vědět), ale vydrželi mi osm let. A byli to nejlepší džíny, které jsem kdy měl. Pak už prostě byli tak vydřený, že nevydrželi a rupli.
Třeba tyhle lifestyle věci z TT mě moc neoslovují. Jsou hezké, věřím, že z kvalitních materiálů, ale tohle já prostě moc nenosím. Na druhou stranu mi to předražené nepřijde. Cena je naopak docela slušná. Běžte do kteréhokoliv stylového obchodu a nakupte tam. Teď jsem byl v Desigualu drahé koupit triko a svetřík a nechal jsem tam za ty dvě věci 3500,- Prostě je to stylovka. Ale jak už tady bylo psáno, když to potřebuješ, peníze až tak neřešíš.
A já dodávám, když to nepotřebuješ, nekupuješ, nechceš, neviděls, nic o tom nevíš, tak to aspoň nepomlouvej. Mír Vašim duším
Přidané 08.12.2013 11:31
Koukám nati TT je opět na pořadu dne.Dělám taky obchod a ví co se dá a nedá.A je mi fuk kolik na tomTomáš má,a na rovinu s 20% by tady už dávno nebyl a jsem rád že tady jsou,protože kdyby ne bylby tu stejně někdo jinej s jinou značkou a nadávali by stejně.Dnes konfkce se musí dělat s velkou marží neb dnes je to HIT za půl roku hadra.A prodělávat nikdo nechce a musí sev ydělat aby výprodeje mohli jít třeba za 0% nebo lehce mínus neb v době kdy to frčí mají i 1000%.A co jako...chci a nebo ne a dnes je nabídka tak široká že koupím triko za 50 Kč ale i více jak 2500Kč.Každý má své potencionalní zákazníky..ale je fakt že v triku za 2500 bude % zakazníku menší a proto jsi je někteří kupujují aby vystoupili z řady.Kdežto za 50 Kč bude masa.A ja nechci uniformu.To jen můj názor a klidně do mě co se vejde
http://czunici.ra...
Přidané 09.12.2013 13:07
Pochopitelně že problém je v tom, že to je "touratech". Kdyby to bylo BMW, tak je všechno v pořádku
Každopádně - když představovali lifestyle kolekci, tak většina distributorů argumentovala, že si musí rozmyslet jak to chtějí prodávat, protože představa že na tom bude 25% sleva a každý toho nakoupí minimálně 5ks od každé velikosti - je naprosto utopická. Bohužel už víme, že lifestyle je prodělečná akce z pohledu obchodu ale možná to je trošku reklama, protože lidi ty trička nosí a jsou spokojení.
Touratech v tom oboru rozhodně nemá zkušenosti taky a myslím, že teď teprve vidí, jak se to dělá, když dělají tu kolekci pro Rallye Dakar. Tam je to ložený - ceny jsou pevný a na každý kus se započítává licenční poplatek, který je doslova příšerný. Když si dělali své věci, tak nemuseli za logo nic nikomu platit - je to jejich značka. Ale za Dakar se platí obrovská suma a rozpočítává se to do každého kusu. Jakákoliv sleva znamená ztrátu, protože licence se platí předem.
Jak jsem psal předtím - jiná situace je v případě těch hadrů do obchoďáků, tam se to prostě nakoupí za ty 3 dolary v průměru na kus a průměrná cena z celého krámu je kolem 1000Kč. Pokud se jede s marží 1500%, tak je prostě jasný, z čeho se dá platit pekelná pálka za nájem obchodů, reklama a z čeho se dají dávat 50%-70% slevy. Pokud tričko dají do výprodeje za 700Kč v 50% slevě ale výrobní cena je 60Kč, tak to je pořád fantastický kšeft. To se ale musí prodávat masově, mít na každém krámě davy zákaznic, které na ty dny marianne a další slevy čekají a utratí tam tisíce v představě, jak to bylo výhodný.
Představa, že se v ČR prodají desítky tisíc triček jako v řetězci, kde pracovala manželka, je nesmysl. Jsou to kusy a ani ne desítky kusů. A díky tomu se asi nedostanou na výrobní cenu ty 3-4 dolary ze SríLanky nebo dalších zemí, kde se móda šije.
Jinak i u těch triček za 150Kč jsme jich maximálně prodali pár desítek (na výstavě), i v téhle ceně to nejsou tisíce kusů.
Nejsme v cizině - u nás na letošním travel eventu jsme měli srazové tričko za cenu o 19% nižší než všude jinde - omylem jsme dostali informaci o nákupní ceně bez DPH a ona byla s DPH, což se zjistilo až po akci. Takže jsme na každém tričku prodělávali asi 30Kč. Prodalo se jich tuším kolem 60. Pro srovnání - stejné tričko za cenu tedy o 30Kč vyšší se prodávalo na německém travel eventu a prodali jich 8500. Nejde to srovnávat. Proto se nám nevyplatilo vyrábět nějaké vlastní, protože s tiskem ze dvou stran ve dvou barvách jsme se na tu cenu nedostali.
Přidané 09.12.2013 17:26
Pokud jsem někoho svým příspěvkem s názorem na cenu pohoršil, dotkl se, či tak nějak podobně, omlouvám se.
Ale pozorný čtenář si jistě všiml, že výrobek jsem nekritizoval, naopak ocenil slovy líbí se mi, ale cena již méně. Věřím, že se takto vyjádřit můžu zde, na BMWGS fóru. Srovnání vztahu českého obchodníka a kupce jsem vztahoval k džínám, proto je také v jednom odstavci.
červenej Elf