O co jde, a proč? prosím pořádně vysvětlit, popřípadě hodit nějaký jejich inzerát, webové stránky atp. Aby jsme věděli vše. Díky
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Můj brácha tam je občasným návštěvníkem. Je z Plzně, takže to tam má coby kamenem. Chtěl tam kdysi koupit dovezenou motorku, kterou mu někdo vyfoukl, ale na jednání si nestěžoval. Napak, jezdí tam občas i teď za nákupem, ikdyž motorku už dávno má. Také bych rád slyšel objektivní důvod, kde byl problém. Jinak to neberu vážně.
Mel
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Kamos tam kupoval VTX 1800 a byl nesmirne spokojenej, dokonce tam jezdi i na servis cca 2 roky a i to bez problemu. Co se ti tam stalo?
Upravil Macek01 dne 05.01.2014 23:04
OK, pročetl jsem si celou debatu z Motorkari.cz. Prostě jako skoro všude. Člověk si musí udělat názor vždycky sám, na konkrétní motorku a dbát pouze na poměr stav vs. cena vzhledem ke konkrétnímu kusu. Jestli stáčej, je to prasárna, ale neznamená to automaticky, že věřim neznámému pisateli příspěvku na M.CZ. lidi jsou totiž parchanti všude, ať prodávající, tak recenzenti, (zvláště ti, které neznám). Už jsme tady řešili dříve reakce na pana Červeného z Č. Budějovic. Několik lidí s ním má problém, kvůli nepříjemnému jednání a já zase dva dobré obchody (s obratem přes 100k) a pohodový večerní pohovor mimo kšeft, jak to chodí. I mezi kupujícími je dost šmejdů.
Základ je jet dobře připravený (s hodně pesimistickým doprovodem) a nekoupit všechno co se nabízí. Můj dojem je, že lidi si vyberou většinou už doma podle obrázku v inzerátu a s motorkou z 90% odjíždí. Až časem po vystřízlivění zjišťují, že jejich vysněná X-letá motorka není nová a má i nějaké vady.... namísto toho, aby fyzicky objeli třeba 5 motorek a v klidu vybrali tu nejlepší. Chyba se pak hledá samozřejmě u prodejce...
Upravil Melizoy dne 05.01.2014 23:05
Známému ukradli z garáže krosku Hondu CRF250, po necelém roce ji objevil ve Westmotu za výlohou. Rozhodně netvrdím, že v tom prodejce měl prsty, všichni víme, jak se u krosek obtížně prokazuje původ. Jen když to oznámil prodejci a chtěl to nějak řešit (hlavně info o tom, kdo mu tam moto přivezl), byl vyhnán chlápky s holemi, takže motorku odvezla až policie. Nakonec mu ji po dalším půlroce vrátili, pachatel bohužel nevypátrán.
BMW R1100GS - '98 - 70000km
xtmotoman napsal:
Známému ukradli z garáže krosku Hondu CRF250, po necelém roce ji objevil ve Westmotu za výlohou. Rozhodně netvrdím, že v tom prodejce měl prsty, všichni víme, jak se u krosek obtížně prokazuje původ. Jen když to oznámil prodejci a chtěl to nějak řešit (hlavně info o tom, kdo mu tam moto přivezl), byl vyhnán chlápky s holemi, takže motorku odvezla až policie. Nakonec mu ji po dalším půlroce vrátili, pachatel bohužel nevypátrán.
Tak to je dost humus!!
Tak to bych blil z toho. Být to v rajchu tak se to nikdy nestane. Sice ty ****i vyvolali 2světový války, ale tohle by si nikdy nedovolili. To se může stát jenom u nás
zadanyjan napsal:
Tak to bych blil z toho. Být to v rajchu tak se to nikdy nestane. Sice ty ****i vyvolali 2světový války, ale tohle by si nikdy nedovolili. To se může stát jenom u nás
já tam byl vybírat s kámošem když sháněl moto a neměl jsem dobrej pocit z krámu, jsou to vesměs opravovaný bouračky a za normální peníze a prodejce se tváří jakoby nic, kdyby to z něj aspoň člověk nemusel tahat a řek narovinu, bylo to bouchlý sem a sem... přišlo mi že opraví šrot prodaj neznalýmu, sbalit prachy a papa, nevím, třeba jen můj pocit... za to v Hrádku u Rokycan, tam jsem byl spokojenej, sice malej výběr, ale přístup uplně jinej...
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958