Ahoj, jakou nabíječku by jste doporučili? Chci aby měla tu "udržovací" funkci a aby byla schopná nabíjet i autobaterie (nevadí že pomalu )Samozřejmě aby dokázala rozlišit gelovou a obyčejnou baterii. Do teďka jsem měl Optimate...? , ale odporoučela se mi do věčných lovišť a teď nevím jestli koupit tu samou, nebo něco jinýho. Zkuste poradit, zkušenosti atd. Díky
neviem či to robí aj vám ale cca asi taj raz za pol hodinku aleho hodinku mi blikne obrysovka
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Mám Optimate 4 dual aj Optimate 6. No dnes by som kupoval už len jednu a to CTEK MXS 5.0. Na motorke aj tak nabíjam cez namontovaný kábel a nenabíjam cez org. zásuvku, can bus nechám cez zimu spať. Som spokojný s Optimate, nabije, len tá farebná hudba ... Ctek dáva 0.8A, aj 5A. Je to aj na motorku aj na veľkú baterku.
Koupil jsem nakonec Optimate4 Dual - uchvátilo mě to, že nabíječka má cosi co se dokáže zkamarádit s panem Canbusem. První dojmy mám takový, že mám strach abych časem někde neztratil návod. Ta barevná hudba, která začne hrát po připojení na baterii je naprosto šílená. Pokud člověk chce vědět, co znamená každá z tuším deseti barevných diod, které buď to blikají, jsou mrtvé nebo svítí stále,tak aby měl návod stále po ruce Po prvním dni nabíjení jsem usoudil, že barvičky řešit nebudu, budu se naprosto spoléhat, že nabíječka má svůj chytrý mozek a ať už ukazuje cokoliv, tak nakonec to sama stejně "vymyslí" nejlíp a baterku nabije.
ano C je zprávně spoléhat na baterku, že si vše ošéfuje sama a nevnímat barevný ohnostroj na baterce
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček