Zdravim všechny bramboráře.
Zavzdušńuje se mi spojka(ujedu cca 60km a páčka je na řídítku). Kapalina nikde neteče. Překvapilo mě, jaký tmavý humus v té nádobce byl. Jak poznám, jestli to utíká u páčky nebo dole na to pístu. Nemáte s touto závadou někdo zkušenost??
Díky za odpovědi
hoj,
mam pocit, ze obvykle se meni, ale treba ho vycistis a jeste poslouzi.. jen je k nemu uplne bezvadnej pristup, minimalne kolo a tlumic dolu.. kontroloval jsem ten svuj ted o vikendu a nepadaly u toho jen slusna slova :-)
Upravil lullu dne 14.04.2014 18:56
Musí se pozvednout podsedlovka,takže to chvilku práce zabere. Ale moc to neodkládej,protože ti to bude týct do spojky a zamastí ti to lamelu a oprava se ti prodraží. Tohle potkalo mě.
Vikison napsal:
Ahoj Tondo,
ten vypínací válec se dá určitě rozebrat a zrepasovat. Nebo musím koupit novej??
Když bude zdravé ložisko v pístku, tak váleček bezproblému zrepasuješ - nové těsnění si necháš udělat na míru z materiálu EPDM (stojí vesměs okolo 150Kč). Když bude ložisko zadřené nebo "přidřené" (bude zadrhávat), tak budeš muset koupit nový nebo starší v dobrém stavu. Nelekni se vůle toho ložiska - už z výroby je udělané s větší vůlí.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...