Nedělní kvíz: K čemu slouží plechové „téčko“ pod nádrží, na které ukazuje můj prst? První autor správné odpovědi vyhrává dobrý pocit, že je chytřejší než já.
Ne, vážně – fakt mi vrtá hlavou, k čemu to je, a za víc než rok jsem žádný kloudný vysvětlení nevymyslel. Díky.
No, připevňuje se za to část tankvaku se suchým zipem. Dokonce u tankvaku Touratech je tento díl T přiložen v masivnějším provedení. Jestli to má ještě další funkci nevím.
Livingspace)
cerv napsal:
Nedělní kvíz: K čemu slouží plechové „téčko“ pod nádrží, na které ukazuje můj prst? První autor správné odpovědi vyhrává dobrý pocit, že je chytřejší než já.
Ne, vážně – fakt mi vrtá hlavou, k čemu to je, a za víc než rok jsem žádný kloudný vysvětlení nevymyslel. Díky.
Chlapi vždyť je to v tej brožuře...
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[149.63Kb]
Upravil BIGR dne 21.09.2008 20:01
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
BIGR napsal:
[
No, možná v tý poctivější, co dávali k MY2004 a 2005. Moje „nákladově optimalizovaná“ brožurka tenhle poučnej obrázek neobsahuje. Ale každopádně díky za něj.
BIGR napsal:
[
No, možná v tý poctivější, co dávali k MY2004 a 2005. Moje „nákladově optimalizovaná“ brožurka tenhle poučnej obrázek neobsahuje. Ale každopádně díky za něj.
A ty jsi si nestáhl naskenovanou verzi?
Je to tady: http://leteckapos.../892857355
Upravil BIGR dne 21.09.2008 20:50
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS