Možná bych to tu někde našel, ale jsem z Brandýsa nad Labem (okolí) a sháním někoho na servis. Přivezl jsem si 1150gs se 42tis. km, prý po 40tis. kontrole, ale určitě bych chtěl v zimě vyměnit oleje,filtry asi svíčky a seřídit ventily + vše potřebné. Zatím žádné problémy nemám (ani moc pazvuků), ale sám to rozhodně dělat nechci a neumím. Nemáte někdo tip na někoho, kdo se v tom umí hrabat? Nebo musím volit orig. servis? Díky moc. Mám na to celou zimu a mám i vozík na moto, není problém dovézt.
Díky
Cau,jsem taky z Brandysa,oleje,svicky filtry si delam sam-nic na tom neni... a taky jsem shanel nekoho na serizeni ventilu a ostatniho....nejlip jsem to chtel videt,ale nikdo se nenasel tak jsem volal k Zlabkovi(carservis praha) a ono to u nej neni tak drahy kdyz si naplne udelas sam,za sezineni motoru-ventily,klapky,tlaky chce cca litr,asi necham rovnou vymenit brzdovku a palivovy filtr,ale taky bych radsi nekoho doma v garazi abych byl u toho a priste si to udelal sam
Kazdopadne jestli ti ventily necvakaj,tak bych se na ne asi vykaslal a udelal je az si o to "reknou"
Ahoj, já také zrovna sháním nějaké servisní místo, aby mi tam seřídili ventily, ale až na jaře (problémy s dopravou). Motorku jsem koupil letos na podzim. A s těmi ventily nevím... ty to odposlechneš když začnou klapat nebo je to taková obrovská změna když klapou, že to musí poznat kde kdo? Nicméně asi si to nechám pro jistotu seřídit. Jenže nevím kde...
Zdar.Taky scháním předsezonní servis-1150gs.Bydlím u třince takže uplný východ čr .Kdyby jste o někom nebo nějakém servisu věděli tak dejte prosím vás vědet.-776294811. "ov,fm,ki.nj"nebo někde v rozumné vzdálenosti.dík.
Ahoj ja jsem z Čelákovic a dávám jako ostatní kluci od nas co mají bmw jednomu fakt šikovnýmu týpkovi z Přerova nad Labem není to žadný patlal normalně se tím živí a jen samá chvala , vřele doporučuji kdyby jsi měl zájem zavolej dám ti na něj tel .Lukáš 721460654
1150gs