Plánuji výměnu zadní pneu v současnosti mám obuto Anake 2 a jsem s ní spokojen. Prosím poraďte zda mám koupit Anake 3 nebo zůstat u 2?
Děkuji za vaše zkušenosti a rady.
měl jsem dvojky moc rád,ale potřeboval jsem odjet a dvojky nebyli skladem tak jsem risknul trojky a můžu říct že jsem max spokojenej..drží líp při vyraznem ježdění zatáček...trošku huř šotolinka...ale asi už u nich zůstanu,neb když trošku teren přezovám na TKC
http://czunici.ra...
Jarka napsal:
Plánuji výměnu zadní pneu v současnosti mám obuto Anake 2 a jsem s ní spokojen. Prosím poraďte zda mám koupit Anake 3 nebo zůstat u 2?
Děkuji za vaše zkušenosti a rady.
Za mě jsou Anakee 3 extrémě hlučné, a ustřelují, za mě už nééééé. Půjdu do Metzeler NEXT..
Upravil fero dne 18.08.2014 12:27
Trojky jsem nazul na jaře (po předchozí super zkušenosti s dvojkama to byla jasná volba). Až na vyšší hlučnost (znatelně) jsem byl spokojenej. Pneu na suchu drží obstojně, nájezd vypadá víc než slušnej (hodnotím po 6 kkm, kdy mám pocit, že zmizlo tak 30% životnosti). Ale tenhle víkend jsem se s nima povozil prvně trochu víc na vodě a jsem NAPROSTO ZKLAMANEJ! Vůbec jsem si jízdu neužil, guma je už v minimálním náklonu nejistá. Každé razantnější přidání = prokluz zadního kola. Skutečně hrůza! Takže mimochodem, kdybyste o ně měl někdo zájem, rád je zuju a za rozumnou cenu přenechám . V životě už do nich nepůjdu!!!
Poslední kvalitní Micheliny na enduro byly T66X.
Já anakee měl jedničky i dvojky a obojí na vodě klouzaly. Proto je už nechci na motorce ani vidět.
Pak jsem jednou zkusil Tourance a už nechci jinak. Na suchu jsem limit ještě nenašel, bo se dřív začnu bát nebo drbat boty a na vodě držej jak přilepený a včas daj o sobě vědět, když už to začínáš přehánět.
Myslím, že mít obutý anakee, už jsem se asi v minulosti svým stylem jízdy rozsekal.
Upravil Hrabe_X dne 18.08.2014 12:55
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Nechutne hučia aj po 4000km hlavne pri jazde vo dvojici / aj moto mám troška ťažšiu/ V určitých rýchlostiach je to na nervy a ešte keď to násobuje interkom tak mám na konci dňa dosť. Okrem výdrže ma ničím neoslovili. A to ju mám len vzadu. Dopredu dávam jedine Scorpion Trail. Tie vzadu málo vydržia tak experimentujem. Dopredu po skúsenostiach by som tie Anakee 3 nikdy nedal.
ahoj.
mam na nich asi 5-6.000 km.
- mohu potvrdit hlucnost - neprijmne prekvapeni oproti Touranckam!!!
- grip na suchu - OK,
- na mokru - nevim (jak prsi, tak bojim ), ale navrat z chorvatska 700 km v bource po dalnici, rychlost 120-130 km/h a nic moc sem nepozoroval.
- vydrz - zadni OK (asi jako Dave81), predni se asi pristi sezony nedozije.
tak asi tak