Ahoj kluci, jenom se chci podělit o tip na servis tlumičů. Ve Štěpánově je Láďa Faltus a repasuje tlumiče (Faltus Suspension). Já jsem tam měl zadní z RT a spokojenost. Starším ročníkům by tohle jméno mohlo vrtat v hlavě - ano, ano je to bývalý reprezentant v motokrosu.
Pokud tento příspěvek admin vezme jako reklamu, či komerční inzerát, tak prosím smazat
Upravil tomle1 dne 03.09.2014 07:29
No právě, cena super. Repas zadního origo tlumiče 3.000,-. Pružinu Hyperpro jsem si dodal a ta stála taky 3.000,- včetně dopravy (od R2R)
Termín - udělal to do týdne a zatím maximální spokojenost
tomle1 napsal:
Ahoj kluci, jenom se chci podělit o tip na servis tlumičů. Ve Štěpánově je Láďa Faltus a repasuje tlumiče (Faltus Suspension). Já jsem tam měl zadní z RT a spokojenost. Starším ročníkům by tohle jméno mohlo vrtat v hlavě - ano, ano je to bývalý reprezentant v motokrosu.
Pokud tento příspěvek admin vezme jako reklamu, či komerční inzerát, tak prosím smazat
Jsem starší ročník,doufám však, že to dosud nemám v hlavě tak popletené, abych zapomněl, že ten motokrosový reprezentant se jmenoval Falta (myslím Jaroslav) a že Faltus je spíš ten rádoby vtipný imitátor
Firma Faltus suspenzion byla založena kolem roku 2004, bývalým motokrosovým závodníkem a trenérem motokrosařů Dukly Olomouc, Ladislavem Faltusem.
Své zkušenosti z mnohaletého působení v oblasti motokrosu a úpravách motocyklů, se po ukončení své závodnické kariéry a odchodu z Dukly rozhodl zužitkovat, postupně rozšiřoval svou dílnu a úpravám tlumičů i servisování motocyklů se začal věnovat naplno.
Sorry s tím repre
No, to právě nevím. Když jsem volal p.Buráňovi, tak mi řekl, že první repas je 6litrů. Navíc Faltuse mám 5km od baráku. Když jsem poslal na repas přední tlumič Buráňovi a chtěl jsem ho nastavit na určitou hmotnost, říkal, že se to takhle nedá, že musím zkoušet - nastavil ho továrně a na nerovnostech jde na doraz. Mám RT a seřídit přední tlumič je docela problém. Je to zakapotovaný a nebaví mě to furt rozdělávat. Až to budu řešit, sundám kapoty, zajedu vedle do dědiny a nechám si to nastavit od něj.