Jarda jezdi vsude na masien Byl jsem uz na dvou akcich a super povidani Jizni Amerika + Afrika tak Cesta do Vladivostoku
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Zatim všechny jeho besedy ktere jsem videl byly sebestredne zakoncene skemranim o penize na dalsi výlety... coz me se ponekud prici... ja uz o Simovy besedy vazne nestojim... navic velmi detailně znam pozadi nekterych jeho podvodu na sponzory takze....
Upravil jezek dne 12.10.2014 09:00
jezek napsal:
Zatim všechny jeho besedy ktere jsem videl byly sebestredne zakoncene skemranim o penize na dalsi výlety... coz me se ponekud prici... ja uz o Simovy besedy vazne nestojim... navic velmi detailně znam pozadi nekterych jeho podvodu na sponzory takze....
jsem konzument,uzivam si jeho povidani za 50Kc.protoze vim ze se tam nikdy nepodivam.povida pekne,fotky taky v poho.a o skemrani penez?? to dela kde kdo.napr. ta slepicka Kararina.V. tak ta to pekne pooo.a to mi pripada o dost horsi.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Tak za 50,- vstupnýho se to nechá shlídnout .akorád by mohl věnovat více vyprávění vlastním motorkám , dokumentů a obrázků s černochama a africkou krajinou je plný internet i tv.
jezek napsal:
nevim jak na besedach kdekoliv jinde, ale u nas ani slovo o prispevku ci skemrani na dalsi cestu nebylo !!!!
Čeština můj koníček
V Křenovicích nabízel nějaké náramky prý z Dakaru po 30,- až60,-Kč ; pak dražil tričko taky prý z Dakaru (vydraženo za 450,-) +nějaké přívěsky s logy GS a jiných motorek cca 120Kč/kus; vše volnou formou bez vnucování takže bych řekl tohle tady v pohodě.
jezek napsal:
nevim jak na besedach kdekoliv jinde, ale u nas ani slovo o prispevku ci skemrani na dalsi cestu nebylo !!!!
se nerozčiluj, praskne ti cévka pak budeš tahat nohu a slintat do mikiny
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
jezek napsal:
třeba to dělá jen tam, kde má pocit že něco kápne.. ale jak jsem napsal, Šímu nemusím a jeho podvůdky na sponzory jsou ubohé... V některých věcech si nezadá s Katarínou..
Upravil jezek dne 13.10.2014 08:45
jezek napsal:
Mám to naprosto stejně, souhlasím s tebou.
Tak
Poslední dobou mě takový příjdou skoro všichni,ikdyž zrovna on není žádnej nováček.
Roztrhl se s těmato akcema pytel,kdejakej vychcánek si tím zaplatí další dovču a tak se snaží mezi sebou prosadit,no ...ale že klesají až k náramkům,jak kolotočáři,to jsem neveděl...no uvidíme s čím zase příjde "hvězda na cestách"...jak stárne datum jejího návratu,tak se záčínám bát na kterým srazu na mě zase vyskočí manažer s kasírkou
Není nad vyprávění "u stolu" od kamaráda
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
jezek napsal:
třeba to dělá jen tam, kde má pocit že něco kápne.. ale jak jsem napsal, Šímu nemusím a jeho podvůdky na sponzory jsou ubohé... V některých věcech si nezadá s Katarínou..
Tak když už jsi to nakousl, tak nám pověz něco o těch podvodech na sponzory.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jinak z toho vstupnyho 50 kc pripoctu 30-50 lidi (u nas bylo 25) by musle hodne jezdit, aby nasetril na novou cestu at je to Sima nebo kdokoliv jinej. Uz jen to jezdeni na akce neni zadarmo Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Neni na tom nic světoborného. Klasicke nedodrzovani smluv se sponzorem, vydirani po ceste atd.. proto se s nim zastoupeni BMW CZ rozloucilo..
Posledni kapkou bylo kdyz po nem BMW chtelo nejakej clanek s fotkama kterej uz mel dávno dodat a vy.s.ral se na to tak poslal nejakej canc a pripojil fotku jak stoji vedle F800 a na sobe ma tricko s velkym napisem KTM.. nic nenase.re sponzora vic nez lidska hloupost....
Staci to mistnim babam drbnam? chapu ze by jste bez informaci spatne spali..
Upravil jezek dne 13.10.2014 15:32
Jezku me nejde o drbani, ale rad bych neco vedel, kdyz uz nekdo taha spinu na nekoho at je to kdokoliv. Stejne jak kdyz nekdo hazi spinu na tebe.
Ja sem s tvou praci na 100% spokojenej a zas nekdo jinej neni a kdyz na tebe plive tak me zajima proc, to je snad normalni reakce.
Jinak kdyz jsem u toho to jiste budes vedet , ON dostal motorku od BMW ? Ja co vim tak ji mel zapujcenou od firmy co skrachovala a musel si ji odkoupit, pokud si ji chtel nechat . Ale rikam jen to co vim a co se ke me dostalo.
Upravil schrek dne 13.10.2014 15:55
Čeština můj koníček
Schreku to ale neni špína. Jsou to fakta.. co se tyce motorky tak take vim co jak bylo ale nebylo by lepsi se zeptat Jardy? stejne tak staci na jakekoliv besede vznést dotaz: Jardo proc uz te BMW nepodporuje kdyz mas takove super cestopisy... to si teprve vyslechnes spinu..
Upravil jezek dne 13.10.2014 16:24