Zdravim, pani mam taku mensiu otazku. Otcov kamarat ma nepojazdnu masinu 1100RT a uz sa tam povaluje daky ten cas. Chcel som sa spytat, kedze su tam aj celkom fajn kufre ci by mi pasovali na moju 650gs dakar a trebalo by spravit dake upravy alebo nie? Samozrejme co by som musel dokupit aby som ich tam namontoval a drzali by mi tam. Dik
davideso přiložený následující obrázek:
jezek napsal:
Normalne to nepujde. Musel bys to hooooodne upravit a to se nevyplati. Navic u RT jsou kufry a uchyty na nich plastove s stejne tak drzaky na motorce. Takze ponekud neprakticke.. navic kazdy kufr je jiny kvůli vyfuku takze by to bylo jeste navic hnusny.. ale proti vkusu kazdeho soudruha....
Nebude lepsi zprovoznit RT a mit peknou motorku i s kuframa?? Zas tak moc bourana neni.. podle toho co vidim.. opravit, postavit na znacky a hura na vylety.. Kdyztak bych na ni mel zajemce..
ani ten horny kufor by som tam nevedel dat na moju gs? Lebo bocaky mi to je jasne ale ten horok som myslel, ze je daky uchyt co by siel. Motorke neviem popravde co je, ci len padnuta a pojazdna alebo aj ine problemy ale napis mi do sukromne spravy kolko by si za nu dal a spytam sa ci je na predaj