Čaute,
chtěl bych se zeptat, jak máte vyřešený doraz hlavního stojanu u laďáku ??? Koupil jsem si koncovnu LAZER (sice nic moc ) i se svodem (starší) a stojan se mi opírá ze spod kardanu.Je mi to jasné že to musím předělat,jen uvažuji kde ten doraz je lepší udělat .Kdyby byly nějaké fotky bylo by super
DÍKY MOC !!!!
Nedokážu si to teď úplně vybavit,jak je to na vzducháči řešené,ale zkusil bych to udělat jak to má LC.Za stupačkou řidiče je nálitek přímo na rámy a v něm gumový doraz.Zkusil bych v těch místech něco podobného přišroubovat,pokud je k čemu.
.
Jo je to na originál svodu udělané jako že se to opře o ten svod. Ale právě u toho laďáku ten svod má jiný tvar a ten doraz nepasuje. Tak jsem to vymyslel tak,že u spoje na svodu jsem na ten šroubek od svorky (která se utáhne aby ten svod držel a nefoukaly tam mimo plyny) natočil co nejvíc směrem pod stojan, koupil jsem malý silemblok,ten má z obou stran zalitý šroubek. Ten silemblok jsem přeřízl na půl aby nebyl moc dlouhý a použil jen jednu půlku. Pak jsem z něj uřízl (z té jedné půlky) ten zalitý šroubek a místo něho jsem tam přivařil matičku.Tu jsem s celým silemblokem našrouboval na ten šroubek na tu svorku co je na tom svodu. Stojan tak naráží zespod do šroubu té spony která je na svodu výfuku Chápete to ?
Tak že vyřešeno !
Upravil zdenek1 dne 28.11.2014 18:27