Ahoj chlapci zacina mi zlobit moje 1100tka, motorka pri konstatnim plynu obcas skubne jakoby vynechalo zapalovani kdyz jedu v desti nebo vlhku je to castejsi. Mam najeto 120tis. tak by to mohlo byt ono podle toho co jsem tu na foru uz nastudoval. Ale co vlastne potrebuju. Uz zacinam pokukovat po novym (co nejlenejsim) zpusobu opravy hallu a jednou jsem tu na foru narazil na vlakno kde nekdo z vas daval odkaz na nejeky anglicky psany stranky kde se dal koupit primo samotny snimac s kabelama za cca 12euro coz by byl nejlenejsi zpusob opravy jen si to doma prepajet. Nevi nekdo kde koupit jen snimac.
jeste pro upresneni shanim jen tenhle sensor neshanim celou origo desticku se dvema sensorama a kabelazi tu vim kde koupim.
svobodakT přiložený následující obrázek:
kubas napsal:
Nemohl by to dělat ještě třeba kabel k svíčkám?
Je to mozny ale ten vozim s sebou tak to zatim nejak neresim motorka normalne jezdi resim ted ten sensor chci ho udelat preventivne kilometry uz to ma a na ceste ho nevymenim tak at me to nekde nenecha az ho vymenim pak se uvidi, kdyztak pujdu po kabelu.
Tak komaiz samotny snimace sehnat neumi pouze origo dil ale ten taky vim kde koupit. Videl jsme v nejaky debate tusim z roku 2011 nekdo sem daval odkaz na samotny snimace za babku sakra ze ja si to neulozil.
http://www.powerb...reparierenTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
svobodakT napsal:
Tak komaiz samotny snimace sehnat neumi pouze origo dil ale ten taky vim kde koupit. Videl jsme v nejaky debate tusim z roku 2011 nekdo sem daval odkaz na samotny snimace za babku sakra ze ja si to neulozil.