Zdar, myslim ze Qwert v ni jezdi...
Upravil Kubrt dne 25.03.2015 18:48
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Oni se tak moc sehnat nedaji. Má je nejaka motokseft v hk a moto-travel. Libi se mi ta hi vis
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
dneska sem mela tu bellku na sobe na vyzkouseni a sedi celkem fajn..ma prijemnej vnitrek a dobrej vyhled...ksilt jde snadno sundat.Premejslim, ze do ni pujdu.Bohuzel nikde nejsou zadne recenze jak se helma chova za jizdy.
Hele ale chybi tam slunecni clona, je to velkej pruser?mam motorku po 10ti letech a driv sem mivala vyklapeci taky bez clony ale to mi na jizdy kol komina stacilo..takze nevim jestli to nebude na delsi cestu chyba..
Tak tuto helmu jsem si nedávno koupil, mám v ní najeto zatím cca 500km, ale dojmy jsou hodně pozitivní. Vůbec největší plus této helmy je, že mi jako jediná z toho co jsem zkoušel sedla na moji mega kebuli Ve výběru jsem uvažoval i o TT helmě, ale recenze mě odradily. V porovnání s předchozí vyklápěčkou je i méně hlučná
Jo a jdou do ní nasadit MX brýle i bez sundaného plexi.
HOJDA. Tuto helmu jsem koupil letos na jaře jako nástuce po Shoei
Hornet /po 7 sezonach už v ní byl docela fičák ale jinak super/. Je z ní proti Shoei neskutečně velký výhled. Plexi je tak trochu předsazené dopředu -dobrý. Nevím co vydrží podbradový řemínek,je proti Shoei takovej měkej,slabej. Taky cenovka je cca 50 % menší. Ale jinak helma dobrá ,na mojí kebuli tichá. Nejdou mi tam moc dát sluneční brýle,polstrování mám na spánkách hodně těsné a nožičky tlačí do spánků . F4 nainstalována bez potíží. U mě za tyto peníze dobré zboží. Koupeno Motosalon HK. Martin
martin
Byl jsem ji omrknout v KTM Autonově , škoda jen že je z plastu no....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak po dvou sezonách s BELL ji dávám ještě letos a asi dost. Je pravda že dostala loni při cestě na Bajkonur v kazachstánských stepích.Je docela prča že jsem od začátku co jsem ji koupil poptával slibované samozatmavovací plégo. No a když začíná mit helma po sezoně ,tak mi volá z Motosalonu HK že už plégo je skladem. Cena řikal tušim 3000. Tak to už fakt nedám. Ale jinak proti té helmě nemuži řict nic špatného. Martin
martin
Hojda! Chlapáci, máte ještě někdo zkušenosti s touto Bellkou, případně s http://www.ls2.cz...er-Sergent? Chystám se samozřejmě obě prubnout na motorce, ale rád se poučím od zkušených. Letošní sezona už prostě musí být v nové helmě.