Ahoj, nasměruje mě někdo prosím, jestli existuje něco jako představec na řídítka na 1100? Já jsem relativně malej, 175 cm a pro pohodlí se mi zdá, že mám ruce někdy moc natažený, hodilo by se mi klidně mezi 5-8 cm blíž ke mně...
Zdar. Todlencto mám na své 11ce. Pokud by jsi měl zájem, domluvíme místo a čas, můžeš za to sednout a zjistit zda by ti to vyhovovalo. Jsem z Práglu, nemám problém se někam přiblížit.
Zdar. Todlencto mám na své 11ce. Pokud by jsi měl zájem, domluvíme místo a čas, můžeš za to sednout a zjistit zda by ti to vyhovovalo. Jsem z Práglu, nemám problém se někam přiblížit.
Díky, jezdím do Vršovic, tak bych se případně ozval. Ještě jsem psal Vlkovi, tak uvidím, co a jak. Díky všem za rady.
Ja mam od vlka a je to lepsi, ale super by bylo tak 5-6 cm smerem k sobe, ale na to uz treba upravit hadicky, u toho od vlka me dosahnou jen tak tak, je to stejne jako +4cm nahoru vzdalenosti. Merim 174cm. Mam 1150gs a jsem z Proseka, kdybys chtel na to mrknout :-)
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
tak to čumím,že potřebujete řidítka k sobě.neřekl bych ,že by mokly být daleko. Já mám 193cm a řešil jsem spíš vyvýšení kvůli jízdě ve stupačkách vyřešilo to 30 mm
Nejdůležitější je se z leknutí hned neposrat...
honzavasulin napsal:
tak to čumím,že potřebujete řidítka k sobě.neřekl bych ,že by mokly být daleko. Já mám 193cm a řešil jsem spíš vyvýšení kvůli jízdě ve stupačkách vyřešilo to 30 mm
Ono se to nezdá, ale bez posunutí k sobě jsem chytal dost mravence do konce ruk, nevím jak to vyhovuje ostatním s výškou kolem 174 cm, ale mě to je daleko pro pohodlný posez.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Objednáno od Vlka, díky za názory, uvidíme, ale mám tušení, že to bude příjemnější, nebudu mít na fest ruce natažený a k tomu se dost hrbim, takže tak.
Upravil kurtsailorman dne 25.05.2015 21:55
honzavasulin napsal:
Ono se to nezdá, ale bez posunutí k sobě jsem chytal dost mravence do konce ruk, nevím jak to vyhovuje ostatním s výškou kolem 174 cm, ale mě to je daleko pro pohodlný posez.
Přesně, já jsem prostě moc ohnutej dopředu a hlavně v loktech jakoby úplně propnutej, žádná volnost. Už jsem si na to trochu zvykl, ale změna bude asi ok. A pak ještě bramboru o 5 cm níž a budu spokojenej)
Upravil kurtsailorman dne 27.05.2015 16:54
Jinka já mám 176 cm. Také jsem byl prvně z té pozice trochu vyděšený - oproti F650GS se na 1150 doslova leží, ale už jsem si zvykl a je to ok. Je teda pravda, že mám jen zvýšení řidítek cca 25 mm a dělá to hodně.
Jinak bych chtěl motorku o něco vyšší. Je sice méně pohodlné "naskakování" ale ten pocit sedět nad ostatníma je super.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
v poho
..... som si zvacsil prilozene foto a nejak sa mi zda ze tam mas "velku medzeru" - tu ktoru vidno na foto, teda medzi nadstavcom a polmesiacom (ciernym)
pozri si ci mas tieto medzery rovnake, treba to dotiahnut rovnomerne.
NIE ze utiahnes "nahotovo" jednu stranu a potom druhu. ROVNOMERNE nech mas medzierky rovnako velke
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
v poho
..... som si zvacsil prilozene foto a nejak sa mi zda ze tam mas "velku medzeru" - tu ktoru vidno na foto, teda medzi nadstavcom a polmesiacom (ciernym)
NIE ze utiahnes "nahotovo" jednu stranu a potom druhu. ROVNOMERNE nech mas medzierky rovnako velke
Spis to jen z toho uhlu blbe vypada, snazil jsem se na stred, spodek je velmi podobnej. Tady to vypada, ze horejsek je uplne natvrdo, ale je to jenom vizualni chyba spis... Diky ale za info!
vlk napsal:
v poho
Spis to jen z toho uhlu blbe vypada, snazil jsem se na stred, spodek je velmi podobnej. Tady to vypada, ze horejsek je uplne natvrdo, ale je to jenom vizualni chyba spis... Diky ale za info!
potom je vse OK, ano bola to len info ako dotiahnut na 1100-1150ke, pri niektorych inych modeloch sa to zas robi inak
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk