Zdravím , chtěl bych se zeptat ohledně odvzdušnění spojky. Jak často odvzdušnujete hydraulickou spojku? Dělá se to preventivně behem roku? Podotýkam že mi řazení funguje dobře ale jen se ptám pro informaci, nikdy před tím jsem hydraulickou spojku neměl.
A případné odvzdušnění se dělá stejně jako třeba brzdy u auta?
Závadu odstranuji až se projeví a nic jiného zavzdušnění není. Rozhodně to není ůdržba. Pokud tak vyměna min oleje jako náplně. Nelij tam brzdovku jinak budeš odvzdušňovat velice brzy.
Koukám že dočkat se odpovědi na konkrétní dotaz je tady težké ale omáčky kolem jak poslanci.Ty taky neumí odpovědět na konkrétní otázku.
Tak Vám děkuji za odpověd,hodně sem se dozvěděl.
Asi Vás nikdy nic nezajímalo,nebo se o nic nezajímaly.
Upravil michal115 dne 12.07.2015 20:45
Dobre tak jinak.. spojkova kapalina jakosto vitamol je jedina kapalina v bmw na kterou neni interval vymeny. Tudiz je dozivotni a pokud se meni je to jen z duvodu nejake vymeny a to uz z prasaktka nebo packy . Jinak se nic nemeni nic se neodvzdusnuje proste o spojku pokud nic nikde neunika se nemusis starat. Staci?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Dobre tak jinak.. spojkova kapalina jakosto vitamol je jedina kapalina v bmw na kterou neni interval vymeny. Tudiz je dozivotni a pokud se meni je to jen z duvodu nejake vymeny a to uz z prasaktka nebo packy . Jinak se nic nemeni nic se neodvzdusnuje proste o spojku pokud nic nikde neunika se nemusis starat. Staci?
Ano , naprosto . A to to nešlo říct hned?? Prostě mě zajímají věci se kterýma sem nikdy nepřišel do styku.Je to špatné?
servisak napsal:
Slo ale uz ti odpovedel Zdenek Waltr. Ale jinak samozrejme slo.
Tak já neříkal že budu něco rozebírat nebo štelovat.Jen mě zajímalo jaká je případná udržba hydraulické spojky.Pouze informativně.Měl jsem vždy lanka a tam je to jasný.To za ty roky mam zmáklý.
Jasny.. jasny hlavne kdyb to nikdy nekdo ti nutil vymenu tak tam musis nalejt vitamol jak tam das brzdovou kapalinu je to smrt pro prasatko nebo pro packu.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Jasny.. jasny hlavne kdyb to nikdy nekdo ti nutil vymenu tak tam musis nalejt vitamol jak tam das brzdovou kapalinu je to smrt pro prasatko nebo pro packu.
To vím že je rozdíl v kapalinách .To už jsem tu někde četl.
servisak napsal:
To vím že je rozdíl v kapalinách .To už jsem tu někde četl.