Mam kvam neskutocnu prozbu mam 650 tku dakara 2000 rok a mam mensi problem ked jej chcem pridat a urobit odpich tak kde tu ma tendenciu sa zadrhnut proste robi mi to tak akoby nedostala palivo take trhave pohyby a hapkanie ale trva to len chvilku a potom sa chyti . prosim co to moze bit a ako sa to da odstranit .
Viděl bych to taky tak - na palivový filtr. 650 GS má filtr s integrovaným regulátorem tlaku, a protože stojí cca kolem 2500,- málokdo ho mění podle předepsaného intervalu. Myslím že se prodává pouze originál, druhovýrobu nikdo nedělá, aspoň co se pamatuju ještě z doby kdy jsem měl Dakara...
Dá se vyrobit nějaká náhrada, v častých dotazech o tom něco je. Ale nejednodušší je snad koupit ten origo. Ve výsledku zas tolik nestojí
Do it my way...
případně můžeš ten filtr prvně zkusit vyndat a pusou profouknout, neměl by klást téměř žádný odpor (jako bys foukal brčkem stejného průměru), aby jsi měl "jistotu", že ho máš skutečně přicpaný.
hodí se mít náhradní stahovačky, páč ty původní jsou zamýšleny jako jednorázové (i když nám se z nouze povedlo je použít znovu, je to zbytečná pakárna)
sehnat ho můžeš například tady: http://www.adv1.cz/ - má tu profil "ježek"
osobně (přesněji mailem a telefonicky) mám s ježkem velmi dobré zkušenosti
Upravil Lada89 dne 21.08.2015 11:20