Čau vespolek, vím že je tu vlákno na boty na GS,ale nikdo neřesil Sidi Adventure. Proto bych se chtěl zeptat na zkušenosti s botama Sidi Adventure a zároveň by me zajimal nazor Sidi Adventure versus originál stupacky BMW, ktere jsou ostre jako břitva :-)
Zkus vyhledat sidi adventure v hledači na fóru a najdeš několik diskuzí na tohle téma...
Každopádně - nic lepšího v téhle kategorii zatím nikdo nenabídnul. Originál stupačky BMW mě osobně celkem nezajímají, protože nechci na motorce litinu a na obou motorkách jsem je už dávno vyměnil za pevnější.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jinak kdyz uz jsme u tech bota tak pokud ti nesednou Sidi ADV stejne jak mnoha lidem , maji uzkou spicku stejne jak hodne italskych bot tak si porid Alpinestar Toucan. Tyto boty jsou primou konkurenci SIDI a mam je uz druhym rokem a luxusni a myslim si, ze jsou na stejne urovni jak SIDI.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
standardne nosim 44 az 45
sidiny 45 mi boli beznadejne male a 46 stale malo prijemne presne z titulu uzkej spicky
musel som si kupit az 47 aby som sa v nich citil komfortne
live fast, die young be wild, have fun
schrek: musím nesouhlasit. Sidi Adventure momentálně nemají žádnou přímou "konkurenci", protože jako jediné v téhle kategorii mají oboustranný kotníkový kloub. Všechny ostatní GTX boty které jsem kdy viděl, včetně Toucan a včetně bot BMW, nemají kloub, takže horní část boty (komín) se při pohybu dopředu a dozadu pohybuje flexí materiálu. Díky tomu nemůže být oblast kolem kotníků udělaná z tak pevného plastu, jako na Sidi - protože tam se ty plasty nemusí ohýbat, otáčí se v kloubech. To vidím jako docela zásadní rozdíl. Konkrétně přímo na kotnících má Sidi tak o 2cm materiálu víc než boty bez kloubů.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
S tou úzkou špičkou nesouhlasím. Mám dost široké nohy a problém nemám
schrek: musím nesouhlasit. Sidi Adventure momentálně nemají žádnou přímou "konkurenci", protože jako jediné v téhle kategorii mají oboustranný kotníkový kloub. Všechny ostatní GTX boty které jsem kdy viděl, včetně Toucan a včetně bot BMW, nemají kloub, takže horní část boty (komín) se při pohybu dopředu a dozadu pohybuje flexí materiálu. Díky tomu nemůže být oblast kolem kotníků udělaná z tak pevného plastu, jako na Sidi - protože tam se ty plasty nemusí ohýbat, otáčí se v kloubech. To vidím jako docela zásadní rozdíl. Konkrétně přímo na kotnících má Sidi tak o 2cm materiálu víc než boty bez kloubů.
Kazda bota ma svoje, zas Toucany maji lepsi ochranu holene, maji silnejsi plast. Oboje boty maji goretex. A kdyz vezmu srovnani podrazky obou bot tak po srovnani dvou stejne jezdenych bot na stejnych motorkach a stejnych stupackach jsou u SIDI bot v horsim stavu. Jinak kdyz jsme u te flexe materialu tak ta je u Toucanu jen jednostrana a to na vnitrni strane boty, jelikoz z vnejsi strany je plast rozdelen a flexi podleha pouze kuze stejne jak u SIDI.
Ale jak uz sem psal a nejen zde. SIDI jsou TOP o tom nechybuji ale nesednou vsem, takze jako alternativa jspu Toucany, nic jinyho podobnyho neni.
Upravil schrek dne 09.09.2015 12:27
Čeština můj koníček
Ahoj, koukám po botách, jak moc teče do krosovejch bot konkrétně AlpinestarsTech 10, jsou teď v akci. Případně výhody/nevýhody oproti Sidi Adv/Toucan. Já jezdím spíš cesty a lehčí off.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
Jestli jezdis hlavne cesty tak kup rozhodne cestovni boty SIDI ADV / TOUCAN vyhodou je GORETEX tudis je bota nepromokava , kdesto krosove boty sice neprotecou hned ale nejsou stavene jako nepromokave a casem zacnou tect nektere hned
Čeština můj koníček
Hoj. SIDI ad. jezdim 3 rokem ,pořád dokonale se suchou ponožkou,včetně pruchodu potokem pod hranou boty. Botky dobrý i chození. Vržou. Stačí namastit a OK. U mě DOBRÝ. Martin
martin
Tak jsem si udělal radost a jsem taky nový majitelem těchto úžasný botiček. Boty jsou to úžasný,pohodlný, jen na motorce laborují s radickou , protože mají vyšší špičku než moje předchozí boty. Ještě uvažuji o gumový výplní stupacek, protože se me občas stalo, že se me bota zádrhla ve stupacce a bylo to dost neprijemne. Nevíte někdo kde se to da koupit a kolik to stoji?