Ahoj.
Jake mate zkusenosti s temito silnicnimi pneu na GS?
Objednal jsem obyc. Tourancky a prisly mi Nexty... prebiral to clen rodiny,takze nemam ani komu nadavat a jsem tedy tise nasran,ale zase byly za hodne dobrou cenu,tak nevim,zda je ojet nebo vratit, jelikoz to neni prvne a zase se s nekym dohadovat....
Tak me zajima, jakej je km najezd, jak to drzi atd..
Je mi jasny, ze i mokra trava s takovou sra.kou bude problem,ale dojizdim gumy az na kostru,tak jsem zvyklej. :-)
Diky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
...ano o dost horsi mimo asfalt nez ty puvodni Tourancky ..ale na silnici vyborne na suchu i na mokru..... rekl bych ze lepsi nez ty Continental Trail Attack, co jsem koupil omylem a zaboha je ted nemuzu dojezdit .... ... dalsi sadu se k Nextum vratim...
Upravil Bubak dne 15.12.2015 19:06
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Ze všech silničních pneu co sem na GS nazul je pro mne nejlepší Dunlop Road Smart 2 Enduro,za předpokladu že se tedy chci vozit opravdu ale opravdu sportovně...
Taky by mě to zajímalo, hlavně kolik ty nexty vydrží kilometrů. Na jaře mě čekají nové gumy a nevím jaký. Teď mám Pirelli Scorpion Trail a parkrát mě ustřelili, hlavně na mokru a bylo to dost nepříjemný. Prosím pište zkušenosti s pneu. díky
Jezdím next, najeto 12tis km zustáva tak 2mm. předek se vice ojiždi. Jezdím dost svižně, většina km najeto ve dvou a plna polni. Suchej terén pohoda, blatičko špatny, silnic za sucha perfektni, za mokra hodně perfektni. Mám rád gumu které mužu věřit v každe situaci, a motorku položit uplně na ucho a mam tam ještě rezervu a tato guma, to je přesně ona. Jezdim GS1150.
Jezdím je taky, pochopitelně hlavně po silnici, k tomu jsou taky určený. Na suchu drží dnešní gumy asi všechny, ale Nexty držej velmi dobře i na mokrý silnici, proto jim můžu věřit. V terénu tak suchá polní cesta, těžší terén je trápení.
Taky se mi sjíždí hodně předek, asi moc brzdim nebo co.
Jó Brambory, ty se hoděj ke všemu
Pokud by to někoho zajímalo,takhle vypadá zadní Metzelerka po 11 tis.km,obutá na GSA-LC.
Něco by ještě dala,přední jsem měnit nemusel,stále dobrá 3-4 musí ještě dát.
marda přiložený následující obrázek:
Rozhodne se toho neboj,jsou fakt dobry....jezdil jsem M.A.dvojky byly taky supr ale tahle guma je ještě víc dokulata. Nájezd na tom dáš slušnej pokud jezdis s rozumem tím nemyslím rozhodne jako ze pomalu. Mám pocit ze předek je jednosmesovej zadek určité dvou. I me se zda ze ten předek jde právě pryč trochu rychleji,ale žádná tragedie. Myslim, ze supr guma. Do terénu (nemyslím suchou polnacku) to není!! Ovšem o tobě si myslím ze jsi rozumnější kluk tak ti to netřeba psat. Měj se.
Upravil Michal dne 01.08.2016 10:13
Mně přišla v pátek nová sada, zítra budu přezouvat, na předchozí najeto 12 tis. ještě by tak 2 možná 3 tisíce snesla, ale v pátek odjíždím na dovolenou, tak to nechci riskovat. Za mně super guma.
Já max spokojenost, zdědil jsem je po původním majiteli s najetýma cca 9000 km a já dal dalších 8000 km. Ted jsem je obul znovu. Na suchu No.1 a na mokru jistota
Já je doporučuji
Karlovarak BMW R1200 GS Adventure
Já je měl sice na Varaderu ale stejnej rozměr .....
Za mě super guma
jelikož jsem chtěl vyzkoušet něco jinýho tak teď obuto na GSA 1200 Pirelli trail II a taky super
Já ty pneu dojížděl po předchozím majiteli. Najel jsem 5 tis a a naprosto super. A i teď když už šli do kopru tak i za mokra fakt dobrý. Těd jsem nazul klasický tourancky (made in china) a jsem zvědavej na osobní srovnání.
Upravil Hrada dne 01.08.2016 21:16
Ahoj,
taky jsem dojížděl po předchozím majiteli, nevím kolik na nich dal on, mě vydržely 7 tis. Na zadní mám rovnou plošku uprostřed kde je dezén 1.5 mm a předek je naopak do špice.