Ten z JHmoto vypadá moc pěkně. Kromě muziky plná výbava a taky nevím jestli má výklopné střešní okno. Ale jinak snad všechno. Chlapi, já bych si to s těma C1 rozmyslel, je to dost návykové... Ale zase čím víc vás podlehne, tím dřív budeme moci udělat nějaký minisrazík:-).
To nevím, ale teoreticky se v rámci servisu řeší variátor atd., s tím by problém být neměl, vlastní motor vydrží obecně hodně a i pak se dá generálkovat. Přesně by Ti to řekl Cyril z cyrilmoto.cz, zná asi C1 nejlépe. Pokud vím, není problém objednat jakékoliv náhradní díly.
Jde o to, že i přes vyšší nájezd vypadá ta motorka na fotkách hezky a je ve výbavě, která se běžně nevidí, dokonce kombinace topcase +zadní sedlo plus stupačky. Pokud je to dovoz, mohl by mít skůtr pravidelný servis. Myslím, že stojí za to ho aspoň vidět, kouknout jestli nebyl bouraný, kouknout na servisku, projet se a jestli bude vše v pořádku, pojede to, nebude kouřit, mlátit v tom a nebudou potřeba další investice, snad bych to i risknul...:-).
Cca po 20 km jsem už začínal kamarádit ale povedlo se mi nějak vyhaknout lanko na stojánku. Nevis jak to tam dostat zpátky. ? Jinak jsem nadšen hned na první benzínce si to fotila obsluha
Viktor cistic napsal:
Cca po 20 km jsem už začínal kamarádit ale povedlo se mi nějak vyhaknout lanko na stojánku. Nevis jak to tam dostat zpátky. ? Jinak jsem nadšen hned na první benzínce si to fotila obsluha
Nevím, ani vlastně nevím že je tam lanko. Ale určitě poradí Cyril z cyrilmoto.cz.