Jsem pár dní novým majitelem R1150GSA, co jsem si přivezl z Holandska a musím říct, že velmi spokojeným majitelem, neboť mých prvních pár set km i přes sice teplý, ale přeci jen prosinec, byly super... Přesedlal jsem, tedy jen na půl, z XJR 1300 a je to velká změna k lepšímu, co se cestování týče. GS je prostě a jednoduše hltač kilometrů... I přes to XJR doma zůstane...ta leží hodně hluboko v srdci a v novém obyváku bude po GO vypadat dobře:-)
Na stránkách bmwgs.cz bych chtěl čerpat inspiraci, informace, poznatky a vaše zkušenosti a zároveň se o to samé podělit, ale to až tyto věci časem získám.
Všem přeji v novém roce co nejméně závad a starostí a co nejvíce času a peněz na bezstarostné kilometry v sedlech nejen BMW.
Nazdaaaaaaaar Slávo, tak Te tady mezi náma vítám
Jeste me dluzis informaci, jak jsi dopadl na STK
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Slavku gratuluji a vitej. Na GS jsem nikdy jezdit nechtěl a dnes můžu říct, že z těch 10 let a cca 200 tis v sedlech GS/GSA bych za nic nevymenil. Jen pozor ..tady je to jako droga. Čteš diskujes, vylepšuješ, nakupuješ i věci, které nepotrebujes. Tisíce lidí tady vše čtou, ale to je vše. Ale co je zde úžasné.. Je nás tady spoustu, co jeden druhému jsou ochotni pomoc.
všude dobře.....doma GSA
Díky za přivítání...:-) já jsem před pár lety chtěl jenom XJR a teď taky nelituji...GSA mi stejně jako XJR sedí....rychle jsme si na sebe zvykli a vůbec se nehádáme;-)
SlavekBD napsal:
Díky za přivítání...:-) já jsem před pár lety chtěl jenom XJR a teď taky nelituji...GSA mi stejně jako XJR sedí....rychle jsme si na sebe zvykli a vůbec se nehádáme;-)
No me slo spis o to, jak jsme spolu resili ze nemas v TP zapsano, ze to mas Advika ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.