Ajajaj, je to tu zas. Zima nám s přibývajícími léty snižuje komfort v sedle, sůl se zakusuje do celého motocyklu a trakce zhoršená náledím nás nutí uložit naše miláčky k zimnímu spánku. Ok, léto je sice těsně za zenitem, ale musíme se na temné období připravit a přežít ho bez psychické újmy. Pomáhá nám k tomu mnoho činností od mezisezónního půlení motoru, přes leštění padáků až po otevírání cestovatelských konzerv.
Jednu takovou konzervu nám přijde otevřít, a nabídnout její krajně vábný obsah, Martin Magnusek o jeho cestě na historické Číze po Africe i s podrobným vysvětlením jak si kus takového sousta, porci 24 tisíc kilometrů, pořádně vychutnat. Podávat se bude 14.10.2016 od 20:30 již tradičně v hostinci U Ještěra.
Staré stroje se začínají ukazovat jako ideální cestovatelské náčiní. Moc nestojí, opravíte si je sami na krajnici, nikdo vám starý kousek neukradne a leckde ještě jezdí. Doporučuji si nějaký takový obstarat, dokud jsou!
tomaspelant přiložený následující obrázek:
[293.29Kb]
Upravil tomaspelant dne 20.09.2016 13:16
tom3