Čau kluci, na mém LC 2015 najeto 23000km slyším při ustálené rychlosti cca 90km/h
kňučení převodů tak jak kdysi kňouraly diferáky u starších modelů aut. Píši obecně převody ale nejblíže k tomu má konstrukčně zadní úhlový převod.Není to děsivý ale garančka končí najaře ?? Tak se ptám na zkušenosti. Mám to řešit nebo to přežije nájezd 100tis km. Dva předcházejíci vzducháče to nedělali ani vodník kamaráda to nedělá. V tahu ani při brždění motorem to slyšet není.
Dík za radu
Jarda
Potvrzuju, dela mi to taky. S najezdem kilometru to trochu zeslablo. Kdyz jsm v 11000 dal misto anakee3 metzelery torancky, tak to temer zmizelo. Ted to slabe slysim, jen kdyz je motorka v naklonu. Dela to okolo 90km/h, bez ohledu na to, jestli je motorka v zatahu, nebo s vymacklou spojkou.Pricitam to gumam. Ovsem pravdou je, ze na mem predchozim gs vzduchaci jsem to na anakee3 nepozoroval vubec. Zaregistroval jsem to az na lc. Na druhou stranu, leta jsem jezdil na xjr 1300 a tam mi metzelery z4 a potom z6 v naklonu na hladkem asfaltu kvilely jak sireny. Hlavne kdyz byly nove...
Jezdím tourancky next. To houkání má proměnlivou frekvenci/ne podle povrchu vozovky/ Pravda je že jsem to začal vice vnímat po nasazení nové zadní gumy.
Rozhodně je to hlučnější při vyšších teplotách.Zatím se pořád přikláním k převodům.
Kluci co se v tom hrabou zatím mlčí
Upravil JARDAJBC dne 14.10.2016 16:40