No je to hodně povedený. Jsem zvědav na cenovku. Kdyby mi bylo -náct, asi bych měl hodně těžký spaní
Upravil Miguel dne 12.11.2016 20:12
pod trvalým dohledem
Kdyby mi bylo 17, asi bych koukal po necem, co ma fakt koule. A to tahle plastova sragora neni ani nahodou. Myslim, ze se ted na EICMA objevilo par docela povedenych stroju, ale tuhle zmrseninu mezi ne ja osobne nepocitam ani nahodu. Proc by mel teenager chtit stejnou motorku, jako ma jeho fotr?
A ktera ma podle tebe, i kdyz ti teda uz davno neni 17, koule?
A podivej se na to z druhy strany, kdyz ti bude 17, tak si sam tezko koupis motorku za 150. Cili ji koupi ten fotr. A nekoupi tedy spis zmenseninu sve oblibene motorky? Ja bych rekl ze ano.
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
milan enduroskola napsal:
A ktera ma podle tebe, i kdyz ti teda uz davno neni 17, koule?
A podivej se na to z druhy strany, kdyz ti bude 17, tak si sam tezko koupis motorku za 150. Cili ji koupi ten fotr. A nekoupi tedy spis zmenseninu sve oblibene motorky? Ja bych rekl ze ano.
150k je pekna cena.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
LUKAS81> ale obavam se, ze cena za upgrade od Rally Raid bude stejna jako cena novy motorky. Takze dohromady 10k EUR, takze u nas si moc kupcu nenajde.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Me prijde ta 310 pro manzelku vyborna, ale uplne si nedokazu predstavit spolecne cesty s dvanactkou. Asi ji nakonec koupim 650 twina. Skoda ze uz se nevyrabi