dobrý den,
jsem novým majitelem BMW R 1100 GS a chtěl bych se zeptat, kde koupit nejlevněji baworácké díly. Bývalý majitel nebyl úplně puntíčkář a některé drobnosti neřešil, ale já bych rád chybějící díly doplnil.. kryt na pravé straně pod nádrží, zámek sedačky, kryt na nářadí... předpokládám, že v jiný výrobce tyto věci asi vyrábět nebude..
díky za odkazy!! ještě jsem našel auto krotil ale tam nějak nefunguje ceník. jinak ty ceny u BMWGS jsou masakr. Jen na tom zámku sedačky jsou o 550 korun dražší a kroužek na manžetu kardanu mají dražší skoro dvojnásobně.
BMW - když musíš tak musíš..
Já beru od bmw Stodůlky (invelt Praha) nebo adv1
Full gas a nebát se :-D
Moto : BMW R 1150 GS, Supertenere 750 a Tenere 660,
Kawasaki ER 5(vše stále ve službě)
tak jsem zkoumal možnosti a zatím nejlevnější ADV ONE. volal jsem i do autorizáků a tam všeobecně cca všichni stejně. Nejdráž asi v republice vychází MOJEGS kdy ceny jsou nesmyslně drahé i oproti autorizáku. Ví někdo ještě o nějaké NEJLEVNĚJŠÍ možnosti?
Aaa tady se setrii na krytu za 400kc kryt na naradi se uz nedela musis sehnat starsi. Zamek na sedlo je vcelku drahej a rad praska to je fakt.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
ale tady nejde o šetření na krytu za 400 korun. Jak jsem psal, potřebuji toho víc. A pokud je rozdíl mezi cenami skoro 30 procent, tak v konečné ceně je to určitě znát. Pominu li, že pokud má někdo kryt za za těch pár stovek o 140 korun dražší, přijde mi to dost. Pak zámek o 500 pak další věci a ve finále ušetřím třeba 3000 jen proto, že se vás tu zeptám a vy mi poradíte. A budu mít pořád stejný kvalitní originání díl. chápu, že většina z vás peníze neřešíte a koupíte si to nejdražší, já zas klidně obvolám pár obchodů a za stejné věci zaplatím o něco méně. Nakonec v prvním příspěvku jsem dostal na výběr z nejlevnější a nejdražší varianty a volba je na mě..
Upravil petrs990 dne 08.12.2016 17:30