Zdravím kolegové motorkáři,
už si nevím rady s nefunkčním pravým předním blinkrem. Blinkr po zapnutí nebliká, zadní bliká společně s kontrolkou rychleji, než v běžném případě, kdy je vše v pořádku. Zkoušel jsem prověřit žárovku, pojistky a kabeláž, vše v pořádku. Nestalo se někomu něco podobného a má nějaký tip?
Děkuji
A dyz odpojis konektor od blinkru a daz tam zkousecku tak blika ? Jesi jo tak poradne ocisti aprostrikni konektor, pak este ocistit paticu na zarovku.proste musis hledat a postupovat...
Kupredu spatki ni krok...
A žárovku jsi jen kontroloval, nebo vyměnil?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj, mám podobný problém, mám 3 týdny před STK a přestal fungovat pravý blinkr. Nejde pustit. Na co se mám podívat? Žárovky vypadají OK, kontakty u žárovek taky. Dá se nějak rozdělat ten přepínač? Je tam jen takový svazeček kabelů (viz. foto). Pojistky jsou OK, nepředpokládám, že to má zvlášť pojistku na každou stranu. Levá strana funguje OK. Díky za rady. Motorka R1150. Honza
yjedli přiložený následující obrázek:
Ahoj Chlapy na výletě mi umřely blinkry na obou stranách ,pojistky ok žárovky ok a k přepínači nejde štáva dakar 2004 dvou svíce.ps ani k vystražnému vypínači dik.jsem s toho jelen
Ahoj, nevite nekdo, jak se rozdelava ten sdruzeny vypinac (viz. prispevek Přidané 08.04.2018 09:16). Ten malinkaty sroubek jsem taky oddelal, ale asi to chce nejaky figl...porad se nemuzu dostat k tem dratum. Varovky (vsechny 4 blinkry jdou), ale prava strana nejde pustit. Nechci to nejak rozlamat, uz si stejne musim objednat 2 nova sklicka na blinkry :-/ (praskla packa, jak jsem se do toho dival...) Dikes
Na základě PM od pepy77 jsem načmáral schéma napájení blinkrů. Je to dle mého modelu '06 a jde jen o silovou část. Kontrolkama jsem to nechtěl znepřehledňovat. Stejně tak i cesta napájení před pojistkami mi přijde rozkreslovat zbytečná, je totiž vcelku jasná.
EDIT: Nepopsaný spínač vpravo nahoře je 4-blik. Se mi to už nechce znovu skenovat.
puchyyla přiložený následující obrázek:
Zdarec mám problém z pravou stranou blinkry my jen svítí ale neblika .levá strana funguje v pohode nevide čím to může být jestli přerušovač blinkru jestli jo tak kde ho najdu dík moc za každou radu
Ahoj vsem, moje zavada nefunkcniho blinkru nalezena a odstranena :-) Precvaknuty kablik. Vcera jsem to kompletne slozil a vse OK. Muzu na STK, po novu na 4 roky :-)