chtěl jsem se zeptat zda nemate zkušenost s nejakym odstranovacem nalepek resp a konkretne lepidla po zavazickach na vyvazovani kol.
Furt mi to tam lepi a zas sundavaji a lepidlo tam nechaj a vypada to fakt desne.
Zkousek jsem to seskrabat plastovou kartou ale to moc nejde a vim ze v pneuservisech na to něco mají. Tak zda nevite co co zda nemate zkušenost
Existuje "Odstraňovač lepidla a těsnění" a je to ve spreji, koupíš v každém obchodě s autodíli, barvy laky, tmely apod. Jen doporučuji to "vyzkoušet" někde míň na očích ať to nevyžere zbytečně povrch ráfku, přece jen nevím jestli máš třeba elox nebo jinou úpravu.
Zdarec, řešil jsem stejný problém loni. Nejlepší je odstraňovač nálepek od HG. Koupíš v Globu nebo Hornbachu. Naneseš, necháš chvíli působit a setřeš hadrou s použitím malé síly. Funguje i na lakované části bez porušení laku, chromu, atd. Případně se dá použít i odstraňovač asfaltu, ten jsem zkoušel i na jemnou látku po strhnutí nálepky a rovněž v pohodě.
Tak to me zajima, protoze mam na nadrzi original samolepky, bohuzel z R1100GS Tak to chci sundat, protoze se me kazdej pta, co to mam za novou motorku, kdyz jsem rikal, ze mam osmsetpadesatku..
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999